vrijdag 26 juli 2013

update

Ondanks onweer en regen nog vrij warm en nog steeds is het huis benauwd. Raphael is niet blij met het onweer. Whoopi en Linda ook niet. Gizmo hoort niet zo goed meer en heeft het gerommel vaak niet door. Wat dat betreft heeft ouderdom zo zijn voordelen :)
De andere honden malen er gelukkig niet om. 

Vandaag hele ochtend druk geweest. Tanken, voer halen, boodschappen etc. Hopelijk als het minder warm is en geen kans meer op onweer dat ik komende dagen er weer lekker op uit kan met de honden. Wel puzzelen want hoewel minder in aantal is de wandelbehoefte van Gizmo anders en Raphael begint hier steeds meer de weidevogels en hazen en eekhoorns in het bos te ontdekken dus net als Sereno die uit angst kan vluchten kunnen beide heren beter niet los. Maar als het wat minder heet wordt moet het gaan lukken om er meer met de honden op uit te gaan. Vandaag bericht gehad dat de mevrouw voor Sereno gaat kijken naar een andere passendere hond. Ze vindt Sereno geweldig maar de verantwoording voor de kleinkindjes maakt dat Sereno gewoon niet goed in haar leefsituatie past. Ze kan een hond een geweldig huisje bieden en er komt ongetwijfeld een maatje die helemaal bij haar past en voor Sereno komt er ook vast een passend mandje.
Raphael mag zich ook eindelijk op belangstelling verheugen. Serieuze reactie maar met de nodige aandachtspunten dus waarschijnlijk wordt het toch niet een passend thuis maar het is fijn dat hij ook gezien wordt. En het weekend is begonnen dus wie weet wat er nog aan reacties mag komen voor Raphael en Sereno.
Met Granola en Buddy gaat het in ieder geval heel goed en daar ben ik blij om.
Fijn weekend allemaal

1 opmerking:

  1. Inderdaad...nog steeds erg benauwd (met de boel open komt er alleen maar warme lucht naar binnen helaas). Mijn madam puft en hijgt ook flink ook al staat er een ventilator aan. Maar...het is al met al toch een mooi weekje geweest Maureen met een paar nieuwe mandjes. Groetjes en aaitjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen