donderdag 18 juli 2013

hoera!

Net als je denkt dat de komkommertijd op zijn diepte punt is, dan is daar inene die reactie voor Moos. Mensen waar hij lekker zijn wandelingen krijgt. Hond alleen wat hij denk ik fijner vindt, al is hij sociaal met andere honden maar hij lijkt ze niet echt nodig te hebben en geniet zo als je hem eens 1 op 1 aandacht geeft. Hun vorige hondje had ook jachtinstinct en kon niet los dus dat ze bij Moos moeten opletten en hem meest aangelijnd moeten houden is geen probleem. Hun hondje is onlangs overleden en was maar liefst 17 jaar oud geworden, dus dat klinkt bij voorbaat al heel goed.

Morgen is reeds huisbezoek en dan willen ze zaterdag langskomen en als het klikt zal hij meegaan. Spannend hoor. Wat zou het fijn zijn voor Moos als hij inderdaad na zoveel jaren asiel en hier toch al weer een tijdje in opvang nu zijn gouden mandje mag vinden. Nog even duimen voor Moos dus. 

4 opmerkingen:

 1. het komt altijd weer goed....!!!
  fijne dag & liefzz
  XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt goed zo te lezen....Moos we hopen
  dat je heel lieve baasjes krijgt en ..alvast
  heel veel geluk, want je bent het zo waard!!
  Knuffels van
  Meta+roedeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat het huisbezoek positief is geweest en dat het dan heeelllll snel zaterdag is want ik heb bijna kramp in de handen van het duimen. Succes Moos. Aai en groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik brand een kaarsje voor Moos op de goede afloop! Groetjes, Hanke

  BeantwoordenVerwijderen