woensdag 10 juli 2013

bestellingen

Vandaag kwam het Medpets pakketje binnen wat ik besteld had. Door een bijdrage van stichting Esperanza heb ik wat zaken voor Gizmo kunnen bestellen zoals glucosaminepoeder voor zijn gewrichten en Cranberry tabletten met vitamine C om de PH waarde van zijn urine omlaag te krijgen. Die is te hoog wat grote kans geeft op blaasgruis en stenen en op blaasontsteking. Hij staat al op vers vleesvoeding wat een positief effect moet hebben maar Cranberry helpt ook bij het verzuren. Meteen zelf ook wat algemene voorraad zaken voor de opvanghonden besteld die op waren zoals antitekenmiddel, ontworming, probiotica, oorreiniger, etc.

Dankzij een bijdrage van de baasjes van Perla en de baasjes van Ozzy heb ik een zak Fokker brokken besteld die gegeten worden door Raphael en Moos. Het is bijna op dus hopelijk komt het snel binnen. En Paté van Nature diet. Ik kocht laatst voor Moos 12 bakjes Vitaal vers bij het tuincentrum voor euro 24 en heb nu voor dat zelfde geld 24 bakjes bij Zooplus besteld. Het is precies hetzelfde maar nu dus 2 keer zoveel. Het is vaccum en goed houdbaar en omdat het in basis kiprijst is heb ik het graag op voorraad voor nieuwe opvanghonden. Ook de brok is goedkoper. Zelf ook geïnvesteerd in wat gedroogde kipfilet voor de honden wat elke hond hier lust en alle honden mogen eten. Zo zijn de voorraden weer op peil.

Nu even de broekriem aanhalen om het einde van de maand te halen, maar dat heb ik voor de honden hier graag over. 

1 opmerking:

  1. Het is inderdaad de kunst om uit te vinden waar iets voordelig te krijgen is want het kan in de papieren lopen - wel een voordeel van internet trouwens. Maar de voorraadkast lijkt weer even goed gevuld voor de dames en heren 4-voeters zo te lezen. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen