maandag 22 juli 2013

Buddy heeft nog even lekker een afscheidsrondje door de bakkentuin gerend. Hij kwam een veertje tegen en lag er dolgelukkig in het zand mee te spelen. Morgen komt zijn gezin kennis maken en zal hij hopelijk mee mogen naar zijn eigen gouden mandje. Ik zal hem missen maar ik ben blij dat hij zijn eerste verjaardag mag vieren in zijn eigen huisje.

Granola ligt ook gelukkig te wezen. Zij had vandaag een reactie en dit gezin is al wezen kijken en helemaal weg van haar. Granola reageerde ook heel goed op hen. Binnenkort is het huisbezoek en wie weet dan ook Granola een eigen mandje.

Er is ook een serieuze reactie voor Sereno die misschien wat kan zijn. Zo heb je weken geen mail en zo als het volgens de statistieken zware diptijd hoort te zijn heb je inene allemaal reacties. Nu nog reactie voor Raphael want helaas is het voor hem nog stil. Maar is het niet geweldig inene al die gouden mandjes! Eerst Moos, dan Buddy als morgen de klik er is en mogelijk dus eerdaags Granola.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk nieuws allemaal. We duimen hier weer met heel het gezin!!!

    Liefs Nathasja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zeggen wel eens: bekijk de wereld door een roze bril - doen we bij deze. Zal stil worden bij je in huis zo Maureen. Maar fijn dat ze naar een mandje uit kunnen kijken. Groetjes/Aaitjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen