zondag 9 september 2012

zonnige zondag

 met alle nieuwkomers gaat het prima. Van Candy had ik gister al haar nageltjes geknipt
en vandaag Albi van achter even goed schoon gekamd. Deze honden zaten in opvang en waren verder schoon qua vacht dus weinig nodig verder. Nu ja natuurlijk wel heel veel knuffeltjes.
 Daarna Sara gewassen.
Veel werk gehad aan Rumbo. Hij is heerlijk vrolijk maar daarbij schudt zijn hele kont mee en probeer dan maar eens de matjes van zijn kont en dijen te halen. Maar hij leek het wel prettig te vinden.
Daarna wassen. Het valt niet mee om hem nat te krijgen en hij wilde ook nog eens de badkuip uit. Maar toen hij nat was werd hij rustig en vond hij het prima dat ik hem zwaar in de shampoo zette. Gelukkig heb ik dankzij diverse gevers een goede voorraad shampoo en daar had ik nu profijt van.
Na het uitspoelen en nadrogen met de handdoek lekker naar buiten waar hij zich vanzelf verder droog rende.
Let op zijn staart hoe snel of dat ging!
 Sara kan als podencootje ook lekker rennen.
Amaretto vermaakt zich altijd wel.
 De altijd kwispelende Luca.
Kleine George. Hij krijgt de nodige reacties maar allemaal van oudere mensen en Sjorsje is pas een jaar oud en gaat nog heel veel jaren mee en zoekt een mandje voor het leven.
 
Verder wat foto's van de nodige onderonsjes.
oppassen Zinnia daar komt "bommetje"Rumbo weer aangerend....
 Zinnia en Ziera
Nog even laten zien dat Ziera nu uit zichzelf in openstaande benches gaat liggen. Als ze nu ook nog aan de flostouwen gaat zitten ipv de kussentjes leeg te plukken zou het helemaal perfect zijn :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten