zaterdag 8 september 2012

wisseling van de wacht

Rafa en Niki zijn vandaag weer naar huis gegaan.
Maron en Zinnia moeten nog even geduld hebben.
Ondertussen is de afwisseling van de wacht al gebracht:
Zulke super leuke hondjes weer met elk hun eigen verdrietige verhaal. Maar vol blijdschap en zin in hun nieuwe toekomst.
Dit is Sara, een lief en zacht klein formaat podenco meisje.
Sara is al geadopteerd maar de baasjes gaan nog met vakantie. De honden gaan mee maar helaas heeft de accommodatie een limiet en kon Sara niet mee. En de vlucht later inplannen kwam voor mij ongelukkig uit dus zijn alle honden inclusief Sara gekomen en logeert Sara gewoon hier een week.
Dan Rumbo die al een jaar lang in diverse kennels op saaie plekken zonder stimulatie en beweging heeft doorgebracht. Een urgentie hond die nu eindelijk mocht komen.
Rumbo is ongekend makkelijk. Prima aan de lijn, prima in de auto. Vrolijk alles en iedereen gedag zeggen. Lekker knuffelen, lekker spelen....
Hij heeft een leuke reactie lopen maar we willen hem even goed observeren of hij daar daadwerkelijk zal kunnen passen. Maar tot nu toe lijkt het veelbelovend.
Dan zouden de 2 achtergebleven Cuijela hondjes komen maar die zijn helaas zoek en in plaats daarvan mochten Albi en Candy komen.
Albi is een vrij ongecompliceerd kleintje maar hoewel mensgericht wel eentje met houdini neigingen als de vrijheid door een kiertje lonkt. Zijn Spaanse opvangmama gaf deze waarschuwing mee en de rijders ontdekten al dat ze moesten opletten. Hier is stevig hekwerk en gelukkig vind Albi het veel te gezellig om weg te willen lopen.
Dit zalige knuffeltje is 2 jaar en zoekt nog een huisje.
en dan is er nog een mini genaamd Candy. En wat een snoepje is dit hondje!
Ook 2 jaar oud en ook nog op zoek naar een eigen huisje.
Zeer klein maar zeer lief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten