donderdag 13 september 2012

Update

Het huisbezoek voor Zinnia was positief en toestemming Rescani is er. Zaterdag komen ze kennis maken. Duimen maar dat het klikt en ze mee mag want er wacht haar duidelijk een gouden mandje.
Verder zijn Amaretto en Candy gereserveerd. Hun huisbezoeken zijn voor zaterdag ingepland. Dus hopelijk mogen deze 2 honden ook eerdaags naar huis.

Dan in overleg met de stichting de moeilijke beslissing genomen om de adoptie voor Rumbo af te zeggen. Een gezin die een hond heel veel te bieden hebben. Opvoeding, lange wandelingen en weinig alleen zijn. Ook Rumbo zelf is een fantastische hond. Maar wel een hond die een jaar lang vrij geïsoleerd is geweest en alles aan het inhalen is en hoewel ongetwijfeld lief met kindjes is er gewoon toch een risico om hem bij een kleintje van 1 jaar oud te plaatsen. Zo een kleintje is zo kwetsbaar en precies op bekhoogte van Rumbo. Bij plaatsing bij zulke jonge kindjes heb je vind ik als bemiddelaar ook een extra verantwoording en na observatie van Rumbo afgelopen week vond ik het zo moeilijk om hem verantwoord bij zo een kleintje te plaatsen al is het een hond die in basis beslist een leuke gezinshond zal kunnen zijn. Ik ga zo nadenken over een advertentie tekst en foto's uit zoeken en advertenties opstellen en we hopen natuurlijk dat er binnenkort een andere geschiktere plek voor Rumbo zal komen.

1 opmerking:

  1. Fijn dat Zinnia en Amaretto een plekje krijgen - volgde ze al vanaf het begin via je site. Wout.

    BeantwoordenVerwijderen