zaterdag 15 april 2023

Bedelbrief voor Brown

Brown, een puppyfabriek uit Spanje. Wat zullen haar pupjes er schattig uitgezien hebben. Is ze afgedankt toen haar tepels te ontstoken waren om nog pupjes te kunnen voeden? Brown heeft last van chronische ontstoken tepels. Er is een keten van ontstekingsweefsel met cystes en haar tepels lekken pus. Het is helaas niet even met een antibioticakuur te herstellen. Advies is de massa weg te halen door aan 1 kant de tepellijst te verwijderen. Mogelijk op termijn ook de andere kant maar die is gelukkig niet verdikt. Brown haar leishmaniosewaarde is door de medicatie gelukkig inmiddels heel laag. Wel nog spannend want ze heeft nog een tekort aan bloedplaatjes en het is een grote snede. Maar verder is haar bloedbeeld redelijk goed en hoewel het een zware operatie voor Brown zal worden denkt de dierenarts dat ze nu in de beste conditie is om het aan te kunnen. We gaan ervoor!!! Maandag 24 april is het zover. Dan gaat deze vrolijke clown en knuffel onder het mes. Esperanza heeft enkele kleine donateurs en uit de donatiepot konden ze de bloedtesten, medicatie, consulten etc betalen maar voor deze operatie is euro 800 nodig. Dus namens Brown hier een bedelbrief. Lieve mensen zouden jullie kunnen kijken of je een kleine bijdrage kunt missen? Opdat we het samen mogelijk kunnen maken dat Brown geopereerd kan worden. Brown is een blij ei die niet naar haar verleden omkijkt maar zo geniet. Ze moet zo verwaarloosd geweest zijn in Spanje maar is zo opgewekt en straalt als ze mag wandelen en geniet zo van knuffelen. Ze verdient het om geholpen te worden. Natuurlijk verdient ze ook een eigen huisje maar nu eerst die grote operatie. Daarvoor nu jullie hulp nodig. Op dit RC blog en Esperanza facebook zullen we vermelden wat de stand is (enkel de bedragen geen namen ivm privacy regels). Hopelijk kan de operatie door gaan. U kunt ons steunen door te storten op Stichting Esperanza te Bolsward NL13 TRIO 0198487509 onder vermelding van operatie Brown.

BIC:TRIONL2U  Giften zijn aftrekbaar, de stichting heeft ANBI status. 

doel minimaal euro 800

Nog geen uur later en ik heb al een update😁 Nee nog geen donaties maar wel een super fijn aanbod. In mei is er van de  https://www.samenwerkende-dierenclubs.nl/ een 50/50 actie. De operatie van Brown is net even te vroeg. Maar we krijgen het aanbod dat als we binnen 2 weken euro 500 ophalen dat zij er euro 250 bij gaan leggen. Brown is er helemaal blij en beduusd van!!!! 

Ik droom al stiekem dat er zoveel geld binnen komt dat we ook een pot aan kunnen leggen voor de 2e operatie t.z.t. voor de andere kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten