zondag 8 oktober 2017

geslaagde open dag

Last minute wijzigingen en dan ook nog eens regen en het eerste uur was het dus vrij rustig. De pups niet die hadden er zin in en waren ondeugend en die hielden ons dus non stop bezig en vielen in slaap toen inene de mensen kwamen. En toen bleven er ook maar mensen komen en was het eigenlijk non stop druk tot half vijf en niemand van het team had tijd voor even pauze. Veel aanvragen voor Honey en daarnaast een luxe probleem voor Turbo en Teddy en ook wel voor Dobber en Melly. Dat maakt dat je tot ver na middernacht bezig bent thuis met mailen. Vandaag overdag Dobber, Honey en Melly mogen uitzwaaien en tussendoor ook veel overleg over Teddy en Turbo. Vanavond is de knoop doorgehakt voor die twee, maar dat betekent ook helaas vandaag weer mailtjes sturen om mensen teleur te stellen en dat is natuurlijk nooit leuk. Inmiddels is het al weer na middernacht geworden.
Verder ook gewoon leuk bezoek gehad op de dag maar helaas voor van deze mensen nauwelijks tijd gehad en dat is wel jammer want ik vond het zeker leuk om iedereen te zien. Maar adoptanten gaan voor en zelfs die kon ik soms niet de volle aandacht geven zoals je zou willen.Maar Kim kwam langs, adoptante van Kyviat en tevens onlangs opvang voor Esperanza en ook op vele andere vlakken super hulp. Gezien maar niet echt gesproken. Sorry Kim!en Nootje (Notusme, kans hondje uit 2014 kwam langs). Een hondje dat grappig genoeg niet alleen bij mij maar ook bij de andere mensen in het team zo in het hart zit en wat is het dan super leuk hem weer even te mogen knuffelen.  Ondanks dat er catering was nauwelijks wat gedronken. Gelukkig wel wat gegeten tussen door. Maar ik wil toch even een heel leuk bezoekje aanhalen. Namelijk van José die al jaren mijn blog volgt 
Die bleek spontaan langs gekomen te zijn op de open dag en had ook nog een tas vol meegeven met super goed voer en speeltjes en lekkers om het aan de lijn lopen te trainen en troostchocolade..... Kortom een tas waar ik heel blij van geworden ben toen ik hem thuis uitpakte. Wat is dat leuk om dat zomaar onverwacht te krijgen. Helaas nauwelijks met je gesproken José en dat is jammer maar echt wat ben ik er blij mee!
Dan even een korte update. 10 honden op de open dag.
Pups Dobber, Melly en Honey vandaag geadopteerd. Helaas voor Tsjuster zijn de aanvragen niets geworden en zoeken we voor hem nog verder.
Dan zijn Teddy en Turbo gereserveerd.
En kwam ook de adoptante van Rufo (adoptie hondje uit 2010) langs en heeft belangstelling om Doris te adopteren. Met zekerheid een super adres maar is meer even meedenken over de omheining omdat Dorisje over wat houdini talenten blijkt te beschikken.
In de mail kwam ik een andere reactie voor Doris tegen maar die paste daar niet. Wel Nala en na wat heen en weer mailen zou dat heel misschien wel een passend plekje voor Nala kunnen zijn. Dus duimen voor Nala.
Gek genoeg voor Foppe nog geen adoptieplek. Er is belangstelling genoeg voor hem maar ondeugende Foppe heeft ondanks de kattentest asiel in opvang de grootste lol om de katten de hooimijt in te jagen. En alle reacties voor hem hebben bijna katten waardoor het afketst. Verder is Foppe een hondje die geen huiselijk leven heeft gekend. Waar Teddy en Nala vanaf pup opgevoede huishonden zijn geweest doet Foppe zijn best maar is hij nog niet zindelijk. Hij plast trouwens de helft van de tijd als een meisje. Maar ja mensen willen gewoon te vaak een kant en klare hond en vergeten dat het rescue honden zijn en zijn opvanggezin kan nu eenmaal in zo korte tijd toveren. Met geduld komt het vanzelf wel.
Naast Tsjuster en Foppe zoeken we ook nog een plekje voor Omi. Omi heeft lekker afgeschermd in een dichte bench gelegen en de meeste bezoekers zullen haar niet eens opgemerkt hebben. In de middag heb ik haar lekker mee naar huis genomen en thuis gelaten toen ik terug ging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten