woensdag 18 maart 2015

zonnige dag

Nog wat plaatjes van vandaag. Bo-Ghy en Whoopi. Mooi weer maar vooral gewoon met huishoudelijke klusjes bezig geweest. Snowy en Bobo kijken om hoekje van de deur......Wat ben je aan het doen? Oh dweilen.
Nou dan vermaken we ons buiten wel hoor.
Morgen duimen voor Bobo. Hij krijgt dan bezoek en hopelijk mag hij dan mee naar zijn nieuwe thuis.

8 opmerkingen:

 1. Gisteren op die heerlijke zonnige dag maakten wij een wandeling met onze eigen honden en kwamen mensen tegen met een heerlijk ondernemend hondje. Ik herkende hem volgens mij van je blog en na te hebben gepraat bleek het 'Woody' te zijn! Hij vond het wel gezellig met onze teefjes.... Zomaar, een klein cadeautje op een lentedag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk. Enkel moeilijk in te schatten want je reageert anoniem dus ik weet even niet wie jij bent en ik heb ook nog eens 2 Woody's gehad.
   Woody die in Friesland woont sinds 2011 bij een jonge vrouw: http://www.geluksvogels.blogspot.nl/2011/05/2011-118-woody.html

   en Woody die ik Maron noemde bij een ouder echtpaar in Kootwijk in 2012. Met backup van de volwassen kinderen. Deze mensen noemen hem zelf weer Woody: http://www.geluksvogels.blogspot.nl/2012/09/2012-172-maron.html

   allebei lieve leuke hondjes maar ja dat zijn mijn ex opvangers altijd want ik heb nog nooit geen leuke lieve honden gehad. Ze zijn elk voor mij speciaal.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij wandelden op het Kootwijkerzand en het was een ouder echtpaar, dus Woody/Maron. Ik reageer anoniem (wist even niet wat ik moest aanvinken) maar ik ben Nicole! Heb zelf drie podenco's en een opvangpodenco, maar inderdaad opvangers houden altijd een speciaal plekje in je hart. Bedankt voor dit heerlijke blog, zo fijn om te mogen meegenieten....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. anoniem mag hoor. Vaak eindigen de mensen hun reactie dan met de naam. Ik heb het wel op modereren staan en met zo een code om al die spamrobots die reageren te voorkomen

   Verwijderen
  2. in ieder geval leuk dat het zo goed gaat met Woody/Maron

   Verwijderen
 4. En ik bewonder al het goede werk dat je verzet! Pfff....voor elk van deze hondjes een opstap naar een ander leven, geliefd, gewenst en veilig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee, ik ben ook wel benieuwd hoe het met die andere Woody gaat, namelijk het maatje van Wisker (nu mijn Tommy)......ze kwamen samen aan in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen