dinsdag 10 maart 2015

lekker weer

Groot en klein waren buiten.
Nuja Sereno verdween snel met zijn schat naar binnen. Hij had lekker met mijn ouders gewandeld maar is pieperig bij aanraken en kijkt niet happy en ik heb hem een pijnstiller gegeven. Mogelijk is Bo-Ghy met waken op hem gesprongen terwijl hij in de hoekmand lag, want Bo-Ghy reageert wat fel in het raam naar bepaalde buurthonden en sprong laatst zo half op Sereno zonder het door te hebben. Precies kan ik het niet vinden en hopelijk is hij gewoon even wat beurs en snel weer beter. Phuc en Dizzy, zo kun je goed zien dat Dizzy ook maar een kleintje is. Dizzy gaat nu ook met speeltjes rennen en spelen.Africa wil meest balletjes apporteren maar vandaag was dit speeltje je van het. Ze liep er maar trots mee rond. Ook Wolfje vindt speeltjes steeds leuker.
Al heeft ze ook haar andere bezigheden.....
Snowy doet niets met speeltjes. Wel vond ze een prachtig takje dat ze ergens lekker ging versnipperen.Africa lag op gegeven moment ook in de hoek en daar ging het speeltje. Slopen is niet alleen voor pubers leuk :)

1 opmerking:

  1. Heerlijk (sloop)vermaak met heerlijk weer. Wat willen ze nog meer he? Ehhh...dat weet ik wel....gouden mandjes toch? Is in de maak dames en heren. Ik duim. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen