dinsdag 3 maart 2015

de bende van Gaia Dogs

Het blijft zuur als je bedenkt dat je zonder de rare afzeggingen drie opvanghonden minder had gehad maar ik probeer maar te denken dat het beter is dat Africa niet gehaald is dan dat ze na een dag om dezelfde reden retour was gebracht.
Vanochtend dus zon en meteen fototoestel gepakt om Snowy op de foto te zetten met bandana voor deze kleine smeerpoets weer zwarte moddervegen had.
De andere honden stonden er steeds voor dus maar alles naar binnen en kleine Dizzy apart met snoepjes mee naar buiten genomen. Ze is heel lief maar onderdanig en verlegen. Maar zo een snoeteke daar moet toch iemand op vallen. Wolfje is heel vrolijk en is daardoor juist te beweeglijk voor de foto maar toch enkele grappige lieve leuke foto's ook van haar kunnen maken.Ze moet nog veel leren maar gaat nu ook ter adoptie in de hoop baasjes te vinden die alle tijd hebben en in dit schatje willen investeren. En die ook geduld hebben met puberstreken. Samen met Rieke heeft ze vandaag al drie keer de volle waterbak in de keuken versleept en geleegd. Mijn keuken is vandaag 4 keer gedweild; hoe schoon kan je huis zijn met die pubers :)

1 opmerking:

  1. Na zurigheid komt zoetigheid (troostchoclade bedoel ik). Er is genoeg om voor te duimen dus doe ik dat ook maar. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen