donderdag 26 maart 2015

grote pup dus grote ren

Sereno wacht nog altijd op een huisje waar hij eindeloos geknuffeld wordt door zijn baasjes maar geen allemansvriend hoeft te zijn.
Bo-Ghy is goed voor de roedel en ik ben gek op hem en wil hem dolgraag houden. Ik hoopte dat Sereno zou plaatsen de afgelopen maanden opdat ik een stabiele basis had voor nieuwe opvanghonden maar dat is niet gelukt. Ik hoop nog steeds dat er voor Sereno toch een gouden mandje komt. Ondertussen toch maar besloten dat Bo-Ghy erbij hoort. Hoe ik het werkende ga krijgen weet ik nog niet. Gelukkig veel mensen die meedenken met me. Het is sneu dat je toch een beetje wacht opdat Sereno zal plaatsen. Vanwege de honden die mogen komen als Sereno plaatst en nu al 2 jaar wachten maar ook nu met logistiek hier. Maar toch merk ik aan mijn eigen hondjes en aan de nieuwe opvangers dat het al veel beter is en dat het een goede beslissing is geweest om Bo-Ghy te laten komen.Sereno verdient dat ene plekje dus voor hem geef ik uiteraard niet op. Tot die tijd zal het wat schipperen zijn op diverse vlakken.
Nu was Bo-Ghy lang gewend geweest om in een puppyren te slapen. Verder zat hij in een kennel. Een kennel heb ik niet en de bench breekt hij open en los in huis is toch wat minder geschikt met een puber hond. Dus nu een puppyren gekocht. Die kan ik ook goed gebruiken evt voor opvanghonden dus komt altijd van pas. Aangezien ik nog geen nieuwe salontafel en bank in huiskamer heb, heb ik tijdelijk alle ruimte voor die ren. De ren kan op den duur weer kleiner gemaakt dus dan kan ik weer gewoon meubels neerzetten. Bo-Ghy vindt het geweldig.

Grappig is dat Beethoven het duidelijk ook interessant vindt.Nu enkel duidelijk maken dat je je gekke 5 minuten toch beter buiten in de tuin kunt hebben :)

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk, zo'n blije hondenfamilie! Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha...zolang JIJ nog niet buiten hoeft te wonen Maureen! Is ook goed als Bo-Ghy blijft - de invloed op de roedel is altijd weer prima wat ik zo lees. Tja...Sereno he? Ik blijf duimen voor hem (zelf doe ik nu een pas op de plaats na bijna 25 jaar honden te hebben gehad en waarvan ook een aantal adoptant was dus sorry). Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen