maandag 2 maart 2015

leuke berichten

Tom ligt inmiddels tegen zijn nieuwe vriendje aan. Ik ben blij dat de heren elkaar nu gevonden hebben. Tom doet het goed en zijn vrouwtje is blij met hem.
Dan is Rieke alsnog weer gereserveerd. De mail was niet goed gelezen en mevrouw had griep gehad en zag de mail vandaag en heeft meteen gereageerd want ze willen Rieke graag adopteren. Zaterdag komen ze langs dus duimen maar dat Rieke dan mee mag.Dan Africa opnieuw gewassen. Hopelijk lukt het me haar morgen een beetje uit de modder te houden tot haar adoptanten komen :)

Wolfje vandaag extra op foto gezet en tekst gemaakt opdat zij ook in de advertenties kan. Ze besloot eens lekker te gaan graven.
Maar ook met een aardetoetje is het toch een prachtig schattig meisje!

Verder nog leuke berichten dat Kluns die voor opvang hier in de wacht stond dankzij de krant een directe adoptant heeft gevonden. Ik blijf wel achtervang maar in principe wordt hij direct geadopteerd en dat is geweldig natuurlijk. Kika die in Hongarije zit en die binnenkort naar Nederland komt die heeft ook al mensen met interesse voor adoptie. Ze vonden haar via mijn blog. Ik ben helemaal blij.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal prima uit Maureen. En blij dat mijn gedachten over rooksignalen en/of communicatieruis voor Rieke alsnog een goed vervolg krijgt. Voor de anderen duim ik ook hoor. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk voor Kluns!!! Zoals je weet heeft hij bij mij ook een speciaal plekje♥ Nu hoef ik S├ębastian dus niet om z'n hoofd te zeuren of wij hem er bij mogen:-)
    We hebben wel al Wolfje en Dizzy hints gegeven, maar tot nu toe zonder resultaat....... De aanhouder wint zullen we maar zeggen, dus ooit....

    BeantwoordenVerwijderen