vrijdag 13 maart 2015

snoezeltje

Dinsdag al door een stichting benadert voor opvang van een herplaatser. Een grote mastinpuberpup. Superleuk maar geen chihuahua die je er even extra bij zet dus gezegd dat als ik honden plaats dat deze herplaatshond welkom is hier in opvang. Gelukkig is Africa gereserveerd en als die adoptie doorgaat dan komt de herplaatser op Africa haar plekje.

Maar dan gisteravond inene een spoedaanvraag van een andere stichting. Geen chihuahua maar groot is dit snoezeltje niet dus hij is vanochtend direct in opvang gekomen. Extra erbij. Gelukkig een lief braaf gezelschapshondje dus hopelijk komen er heel snel reacties voor hem.
Zorro werd hij genoemd maar dat klinkt zo stoer en er is niets stoer aan dit kleine manneke dat hier zoals de meeste nieuwelingen nog wat van slag is bij aankomst in zo een grote roedel.
Ik ga hem Bobo noemen. Dat komt van het franse Beau=mooi en het is een mooi boomertje. En Bobo betekent ook bal en rond is dit gezette manneke wel een beetje. Een leuk schootknuffeltje van 4 jaar.

1 opmerking:

  1. Gelukkig hebben ze jou voor spoedjes Maureen. Is toch weer effe lekker knuffelen. En een BoBo is ook belangrijk dus wie weet snel een mandje. Aaitjes/groetjes, Wout


    BeantwoordenVerwijderen