maandag 9 maart 2015

kraamkamer ingericht

Met Rieke gaat het geweldig goed. Enkel positieve berichten. Verder veel reacties inene dus druk met de mail geweest afgelopen dagen, maar concreet heeft het nog niets opgeleverd al kan Africa mogelijk zaterdag bezoek krijgen maar daar heb ik dan later van de week contact over.
Vandaag in de tuin gewerkt en stuk beukenhaag gesnoeid. Teveel willen doen dus te lang doorgegaan en moet het nu bezuren dus komende dagen moet ik het even rustig aan doen.
Toch ook binnen bezig geweest. Vorige week had ik al tuinkers en raketsla gezaaid. Inmiddels is het goed aan het kiemen. Dus Maureen je kan het heus wel! (spreek mezelf moed in).
Vandaag ook nog een kastje naar boven gesjouwd om de kraamkamer in te richten. Hier acht ik de moestuintjes toch wat veiliger ivm met de honden.Nu nog alles gaan uitpakken en planten. Spannend maar ook erg leuk hoor.

1 opmerking:

  1. Ben benieuwd wat het allemaal op gaat leveren en wanneer je kookt je Maureen? Wel slim: boven een rekje want voor je het weet is je groente weg. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen