zondag 18 augustus 2013

zondag

Didi doet het fantastisch bij haar nieuwe gezin. Lea mist denk ik wel haar speelmaatje maar kan ook lekker met een flos spelen. Ze wil ook best spelen met Sereno maar die is zo lomp en loopt haar steeds onderste boven.

Vandaag had Lea bezoek. Vlak ervoor kwam het met bakken naar beneden. Vervelend. Kennismaken in de bijkeuken en Lea deed het super en ging lekker knuffelen. Op gegeven moment brak de zon door en hebben ze nog een stuk met Lea gewandeld. Ondanks dat ze hond alleen was, vertelden ze dat ze super goed mee liep en Lea ook op passerende honden heel lief reageerde. Dus ik ben megatrots op Lea. Ze willen haar graag adopteren. Ze wordt bij deze mensen wel hond alleen maar er zijn heel veel hondenvriendjes om mee te wandelen en mee te spelen en ze willlen ook op cursus dus het gaat helemaal goed komen met dit meisje. Eerst wordt ze van de week nog gesteriliseerd en het huisbezoek nog geregeld en dan kan ze naar verwachting volgende week zondag naar huis. Dus nog 1 week genieten van dit geweldig lieve hondje.
 
Toen het bezoek weg was nog even met de honden in de tuin. Ik moet altijd lachen om Gizmo die zo lekker met het Jolly-ei kan spelen en zo graag mag rollen in het gras. 

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat Lea ook een plekje heeft gevonden! Supergoed! Didi mist haar hondenvriendjes ook een beetje denken we, dus we zijn vandaag naar het hondenstrand geweest in Lauwersoog! Didi vond het fantastisch; ze is dapper en daagt spelenderwijs uit, maar schikt zich indien nodig. Didi heeft een half uurtje met een pup van 16 weken gespeeld (bruine bordercollie); Ze hadden enorm veel lol! Ook een kennismaking met een roedel van zes (aan de riem) verliep goed. Een ontmoeting met drie loslopende herder-achtigen en twee jack russels ook. Daarna heeft ze ook nog gespeeld met een grote duitse dog en een klein keffertje! Ze heeft zelfs in het water gespeeld! Ze heeft ook zonder riem op het strandje gespeeld en kwam heel goed terug! Trots op Didi! Superhond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn voor Lea hoor - dat zijn er al 2 die het mandje vinden in zo'n korte tijd. Groetjes/aaitjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen