vrijdag 22 maart 2013

stilte voor de storm?

Geen bericht meer gehad van Belgiƫ. Ik kan alleen maar afwachten en heel hard voor Luca blijven duimen.
Ook helemaal geen reacties meer. Inene is het weer eng rustig, niet alleen bij mij maar overal. Hopelijk stilte voor de storm en krijg ik het van het weekend druk met alle aanvragen.

Ondertussen met Luca naar dierenarts geweest gister omdat zijn Rabies enting verlopen was. Nu is het weer tip top in orde. Hij weegt 18 kilo en dierenarts vindt hem prachtig geworden, want die heeft hem tussen door steeds op de weegschaal bij hen zien staan en het proces van 5 kilo eraf gevolgd.

Voor Droopy had ik via Chantal verse gemalen pancreas van het slachthuis wat ze heel lief voor me geregeld had omdat het goedkoper is. Het zou zo euro 25 per maand schelen. Maar helaas werkt het totaal niet bij Droopy en hij kreeg er steeds opnieuw diaree op. Het ziet er ook anders uit dus mogelijk wordt er meer mee gemalen wat hij niet goed kan verdragen. Een andere klant van Chantal die hond deed het er juist beter op. Droopy kan waarschijnlijk slecht tegen vet en heeft door de ontstekingen van 2 jaar gewoon dat zijn hele spijsvertering gevoeliger is en kennelijk valt dit toch verkeerd om wat voor reden dan ook. Jammer maar gelukkig heb ik van lieve adoptanten (bedankt Gonny en Gerard, bedankt Christien en Hans) een bijdrage mogen ontvangen dus ik kan volgende week voor Droopy gewoon weer goed voer en de pancreas die voor hem wel goed werkt bestellen.
Ondertussen is het voer van overleden Kaisser op en staan de eigen honden hier weer op het restant Lotgering wat ik nog heb. Drie jaar geleden was ik heel tevreden over Lotgering maar helaas is de kwaliteit voor mijn gevoel erg achteruit gegaan de afgelopen jaren en de laatste levering was weer niet bevroren. Als je dan het verschil ziet met andere merken die Droopy en Bieke kregen en die Simba hier ook kreeg is het verschil zodanig dat ik ga overstappen. Het is welliswaar duurder maar ik heb nog maar 4 honden en allemaal kleintjes dus zoveel eten ze niet. En ze hebben de afgelopen jaren al zoveel op goedkope brok en goedkoop kvv gestaan dat ik vind dat ze nu wel genoeg in hebben geleverd ten opzichte van de andere (opvang)honden. Verder lekker idee dat ik dan mijn koelvries ook weer eens kan ontdooien en schoonmaken.

Straks weer lekker adverteren en dan maar klaar zitten om de storm van reacties te verwerken die ik dit weekend natuurlijk verwacht :)

1 opmerking:

  1. Laten we het maar op de wintyermoeheid houden dat het niet storm loopt met de reacties Maureen. Je loopt per slot ook liever met een hond in de zon dan in die gure oosten wind - lang leve de lente zullen we maar denken. Maar we blijven duimen hoor. Groetjes, Wout / PS: voerkwaliteit valt mij ook op - die bedrijven moeten koste wat kost winst blijven maken dus beetje minder van dit en beetje minder van dat erin + lekkere prijsstijging. Jaja !!!

    BeantwoordenVerwijderen