zaterdag 9 maart 2013

Geen nieuwtjes maar nog even een filmpje van 6 maart nog. Vandaag was het regen en modderige hondjes en geen foto's of filmpjes gemaakt verder.

3 opmerkingen:

 1. ...en dan schuifelt daar ineens een blije Linda voorbij met haar staart in een grote krul (en ws haar neus ook).....wát gaaf!
  Thnx,fijne zondag
  en liefzz
  XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Linda boekt de laatste maanden inene weer veel vooruitgang. Sneeuw vindt ze altijd heerlijk en in die periodes is ze ook vaak zindelijk. Maar ze loopt nu veel relaxter door de tuin en is niet meer bezig met de vluchtweg naar huis. Anders had ze toch meest dat ze zorgde dat ze tussen mij en het huis bleef. Ze richt zich ook meer op de vaste roedel. Vooral Phuc. Naar mij toe is ze erg aanhankelijk maar nog steeds als het donker is dan verstopt ze zich en komt ze niet naar je toe en naar bezoek, zelfs naar mijn vader vanwie ze weet dat ze snoep krijgt blijft ze boos blaffen. Ze neemt wel snoep aan maar blijft ze aanblaffen op een boze manier omdat ze wil dat ze weg gaan. Dat is erg jammer want ze kan daardoor nooit eens aandacht en verzorging krijgen van iemand anders dan mij en ik moet haar altijd in de gaten houden en in benchje doen of achter het huiskamerhekje als iemand langs komt. Ik zit nu wel te denken om haar toch weer wat ondersteuning van bv een bach of wat anders te geven om te kijken of ze dan ook naar mensen vooruitgang boekt. Ik had indertijd nog 5 pilletjes van iets en die toen gegeven maar daar merkte ik niets op maar ja dat was ook maar 5 dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag (zondag 10 Maart) kan je WEER de sneeuw in met je doggies Maureen - het wil maar NIET lenteren he? Groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen