donderdag 7 maart 2013

Nog even hier Niki knuffelen.
De boefjes waren onbedoeld wat langer te logeren omdat de baasjes hun hulp nodig was bij het vangen van een ontsnapte hond. Gelukkig is de hond inmiddels weer veilig maar Dirkje stond nog stijf van de adrenaline toen ze Niki en Rafa net kwam halen. Maar Niki en Rafa vinden het gelukkig altijd prima hier dus dat was geen enkel probleem dat ze hier 2 dagen langer waren.
Voor de rest geniet ik hier van het mooie weer en de hondjes. Ik had de afgelopen dagen verder niets te melden dus sorry als jullie het blog stil vonden. Natuurlijk deel ik knuffeltjes uit en maak ik foto's  maar ondanks dat de advertenties van de Spoekertjes goed bekeken worden zijn er gewoon helemaal geen reacties meer en is het eng stil.
Hopelijk brengt het weekend wel reacties en hopelijk natuurlijk reserveringen.
Vandaag ook bezoek gehad van Margriet die wat dozen handdoeken e.d. had die voor inzameling kunnen of mogelijk voor de opvanghonden. Het staat boven om uit te zoeken. Margriet werd blij bestormd en kwam handen tekort. 

2 opmerkingen:

  1. De winter was lang dus de mensen moeten nog wat opwarmen Maureen. En wie weet staan er dan wel weer mandjes klaar. Knuffel / speel maar lekker met al die ukkies. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze foto van jou met Niki krijgt een mooi plekje! Trouwens die van Rafa met Esmeralda op de picknicktafel in de tuin is ook ontroerend. Super te weten, elke keer weer, dat onze boefjes in de beste, liefste handen zijn, als wij op pad zijn. En zeker ook woensdag met dat vreselijke ontsnappingsavontuur van Fyta, was het zo veel waard dat we ons daaraan helemaal konden wijden zonder zorg om Niki en Rafa.
    Veel dank! Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen