maandag 4 februari 2013

wat een dag

Vanochtend apart met Luca gaan fietsen. Echter zoveel tegenwind op de landweg dat deze slapjanus moest omkeren maar ik ben wel alsnog met Luca door het bos ben gereden waar het minder zwaar was voor mij met de wind. Vervolgens kleintjes in de auto en lekker gaan wandelen. Ze genoten volop en het is super om te zien hoe ook Droopy probleemloos meeloopt. Ze snuffelen, ze likken en af en toe wordt er volgens mij ook gevreten maar ik moet het los gaan laten; ze moeten hond kunnen zijn.
Thuis gekomen het vriezertje in de schuur schoongemaakt. Eerst met een keukenrol het vieze ontdooiwater opgedept en in een prubbelbakje gegooid en toen alles nog even gesopt. Toen ik opkeek mistte ik voor mijn gevoel de keukeprop in het prullebakje waar meer proppen in zaten maar dan van eerder gebruik. Ik keek op en zag Luca met een tevreden blik de garage terug in wandelen zo van dat was lekker. Ik schrik want na Bieke wil je geen verkeerde dingen in honden en behalve dat het meerdere vellen op elkaar was zat het ontdooiwater mogelijk vol bacterieen. Naar dierenarts geracete met Luca en Droopy want over hem was ik ook niet zeker. Eerst Luca de braakprik maar toen werd duidelijk waarom ie zo stout gekeken had want hij had stiekem poep gevreten en aarde/gras dus waarschijnlijk poepplek Droopy gepakt toen ik bezig was. Toen Droopy maar die had een keurige maaginhoud met verteerd ontbijtje en 2 snoepjes die hij met wandelen gehad had en verder niets. Pff arme jongens had ik ze voor niks kotsmisselijk laten maken. Thuis weer alles na gezocht in de tuin, huis maar niets. Geen wit snippertje te vinden. Paranoide heb ik al die kleintjes hun bekkies geroken maar volgens mij hadden ze alleen maar konijnekeutels tijdens de wandeling gesnoept en geen hele keukenrolvellen. Ik houd ze al hele dag met argensogen in de gaten. Moet ik weer hebben hoor.
Gelukkig in de namiddag toen ik belde hoe het met Bieke ging de afleiding van werkelijk super goed nieuws. Ze gaat nu met grote stappen vooruit. Ze doet het zo ontzettend goed dat de arts denkt dat ze morgen naar huis mag!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik moet morgenochtend bellen als ze door de internist gezien en dan hoor ik het met zekerheid maar de verwachting is dat ik haar mag halen. Ik ben zo blij. Ik kijk er zo naar uit om haar weer te zien.

7 opmerkingen:

 1. Lieve Maureen

  Wat een heerlijk nieuws over Bieke!!! Ik wens je morgen heel veel plezier als je haar weer in je armen kan sluiten en lekker mee mag nemen naar huis!!

  Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een dag!!! En dat met Droopy en Luca, daaraan zie je de enorme impact die het op je heeft, hoe de schrik je te pakken heeft.
  En dan later op zo'n dag dat prachtige bericht: 'met sprongen vooruit'. We kijken allemaal met spanning op je blog morgen! Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maureen

  Wat zul je blij zijn dat Bieke opknapt, gelukkig.Hopelijk krijg je zelf ook weer wat meer rust. Groetjes Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HOERA Maureen! Het lijkt erop dat het dappere meiske het heeft gered, dankzij jouw vertrouwen dat ze er door zou komen, we blijven nog duimen en ik hoop dat je haar morgen in je armen mag sluiten, dan is deze dag weer gauw vergeten, hi hi! Ga zo door Bieke!!

   Liefs Mieneke

   Verwijderen
 4. Prachtig nieuws! Gefeliciteerd, alle inspanningen worden nu beloond, ik kijk uit naar verdere berichten...en fotootjes van Bieke die weer thuis is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi nieuws zo Maureen - geeft een warm gevoel in deze winterse dagen met soms wat herfstkarakter. Groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed nieuws over Bieke! Gefeliciteerd!
  Wacht in spanning op de volgende berichten.

  BeantwoordenVerwijderen