vrijdag 15 februari 2013

Van Hanneke gekregen:


Ik ben er nog steeds stuk van. Even ter verduidelijking Bieke had zo goed als zeker Toxoplasmose. Er moest nog een 2e keer bloed getest na 2 weken (dus dat zou vandaag geweest zijn) om het definitief te bevestigen met de toename van de antistoffen maar ja zover is het dus niet gekomen. Hoe ze ooit aan de infectie is gekomen? Geen idee. Waarom een zo gezond hondje er toch aan komt te overlijden? Je weet het niet. Waarschijnlijk heeft juist haar gezondheid en juist haar levenslust steeds weer ervoor gezorgd dat ze herstelde en opkrabbelde maar volgens de arts zijn Toxoplasmose infecties zo ontzettend verradelijk en zat het op zo een gevaarlijke plek in haar hersenen/hersenstam waar het door de antibiotica ook moeilijker bereikbaar is.
 
Ze ligt nog steeds in haar mandje. Het is net of ze tevreden slaapt. Het is moeilijk voor te stellen dat ze niet meer blij zal opveren. Het was zo een innemend hondje. Ik mis Bieke ontzettend. Ze was een heerlijk hondje waarvan ik verwachtte nog zo heel veel jaren te mogen genieten. 
Bieke je hebt dapper je best gedaan. Rust zacht lieve Bieke! 
Bieke staat hierboven met Mamba op de foto. Samen vormden ze de basis. Zij zijn de Ranjaclub. Bieke heeft zoveel betekent voor mij en voor de honden die hier wonen en gewoond hebben. Ik had zoveel speciale dingen met haar en kan me gewoon niet voorstellen nog dat het allemaal voorbij is nu. 

2 opmerkingen:

  1. Je weet dat je verder moet Maureen maar de pas op de plaats deze dagen begrijp ik ten volle. Hoewel geen dierenarts had ik een beetje het idee dat er misschien iets in haar koppie niet echt goed zat (omvallen-moeilijk opstaan etc.). Dus hoe zoiets dan afloopt (ook met medicatie en ander gedokter) is dan de vraag die de beroemde tijd zal (moest) leren. Sterkte meid en....vergeet de andere niet in huis - die voelen eea ook wel aan toch?. Wout

    BeantwoordenVerwijderen