woensdag 6 februari 2013

Hoe gaat het met.....Claire

Op de foto een prachtige jonge meid waar de baasjes gek mee waren. Pepper deed het super goed. Ze wonen aan de bosrand en elke dag kon ze daar lekker los mee. Ze wonen aan een rustig hofje en Pepper was na de wandeling op het grasveldje even aan het spelen en haar baas praatte met de buurman. Inene was Pepper weg. Ze dachten richting bos maar ze bleek de andere kant op te zijn gegaan en totaal onbegrijpelijk voor een hondje normaal prima bij de baasjes bleef is ze helemaal naar de hoofdweg een heel eind verderop gelopen waar ze helaas is overreden.

Haar baasjes zijn intens verdrietig. Ze zorgden goed voor haar en waren geenszins onverantwoordelijk maar ja een ongeluk zit soms in een klein hoekje.

Rust zacht lieve Pepper!

6 opmerkingen:

 1. Wat triest - sterkte beste mensen. En ik kan dat gevoel van onbegrijpelijkheid want ik woon ook in het bos en ver van de hoofdweg maar.....wat doet mijn dame ooit eens in een opwelling. Toch blijft vertrouwen bij mij overheersen anders kan je je hond nooit een stuk vrijheid laten om zijn/haar energie te lozen. Groet Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel sterkte met het verlies van Pepper(claire)... hier waar wij wonen mogen de honden onder geen beding loslopen en ik zou het ook niet erg betrouwen vrees ik.. heb vroeger één van mijn hondjes zien doodrijden voor mijn neus en wil dit zekers geen tweede maal meemaken... Veel sterkte in jullie verlies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat erg, dacht net wat is Claire een mooie jonge hond geworden, je kan zo zien dat ze heel goed verzorgd wordt. En dan lees ik ineens dat ze er niet meer is, door alweer een spijtig accident. Ikzelf durf mijn honden nooit loslaten, weet zeker dat de helft van mijn roedel onder een auto loopt.
  Grtjes,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, dit is schrikken. Het lijkt nog zo kort geleden dat we Claire van Schiphol haalden. Ze zat met Skipper in één bench, beiden onder de poep van Claire. Ze was lief en bang door de reis. Michiel droeg haar zelfs een stukje naar de auto. En toen vond ze een nieuw leven waarin ze niet meer bang was, het zo goed had. En nu, zo snel, is het eind er al. Heel veel sterkte voor de baasjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vreselijk om zoiets mee te maken. Arme Claire, zo jong nog, wat een verdriet zullen de baasjes hebben.
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is schrikken. Wat was ze een prachtige hond geworden. Heel veel sterkte voor haar baasjes.
  Hier moet de hond aangelijnd zijn. Er is wel een losloopgebied, maar die is naast (hoe verzinnen ze het) een autoweg, dus ook daar durf ik hem gewoon niet los te laten, vooral met de herten die daar lopen en waar Binkie met alle liefde uren achteraan wil rennen:-)

  BeantwoordenVerwijderen