zaterdag 20 juni 2020

hoe gaat het met...

Met Brisa gaat het goed. Drain mocht er gister al weer uit. Oog is verbeterd maar het is nog wel even doorgaan met druppels, zalf en pillen. Brisa zelf wil al weer rennen en spelen met andere honden en met speeltjes. Kap blijft nog om want ik moet niet hebben dat ze enthousiast gaat rausen of graven.

Als je sinds 2016 opvangt is het niet vreemd dat je steeds vaker van honden hoort die ouderdomskwaaltjes krijgen. Senior Jonas al weer sinds 2011 Paco doet het nog goed. Foto is van tijdje terug toen zijn tandjes gedaan moesten worden. Altijd spannend bij een senior.
Helaas ook heel verdrietige berichten van senioren honden die er niet meer zijn. Zo is Tommy (Wisker 2011) die na de dood van zijn vrouwtje Adri liefdevol werd opgevangen door goede vriend Joop ingeslapen wegens nierfalen. En is Beer (adoptie 2014) die al stram door het leven ging toch inene vrij onverwacht ingeslapen toen hij na 2 weken misselijk zijn en afvallen een echo uitwees een tumor in de milt met interne bloedingen. Rust zacht Tommy en Beer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten