vrijdag 17 juli 2015

wat druk van de ketel

Net bericht van Sphoek dat Zaza naar een andere opvang toe kan. Daar met 8 honden, druk voor Zaza die niets met andere honden heeft, maar dat is beter dan 16 honden hier waarvan ook nog eens 9 pups die haar niet met rust zullen laten. Daar zijn geen pups en zullen de andere honden haar in verwachting negeren. Ik vind het rot dat ik een ex opvanghondje niet zelf kan terug nemen maar voor de omstandigheden is dit de beste oplossing waar Zaza beter af is dan hier. In ruil daarvoor vang ik half augustus een herplaatser van Sphoek op die nu hele dagen alleen thuis zit en niet wandelt en te dik is geworden maar die kan het wel aan om nog 3 weken te wachten tot ik weer kan opvangen.

Verder een positief bericht van Ralfy. Het uitvalsgedrag is wel nog echt zwaar aanwezig maar voor de rest doet hij het heel goed en zijn meneer en hij dikke maatjes. Hopelijk vinden ze er een weg in en lukt het met training om Ralfy beter aan de lijn mee te laten lopen langs andere honden want meneer is er druk mee aan het trainen. Met meneer zijn kleinkindje van 1 jaar op wie hij past is Ralfy zeer lief en dat was vooraf ook een zorgenpunt. Ralfy heeft nog een week proeftijd dus het blijft zeer spannend. Maar het positieve mailtje maakt mijn dag meteen goed. Ralfy lijkt zo gelukkig en zijn nieuwe baasje ook dus wat wil je nog meer.

Voor Whoopi had ik afgelopen woensdag homeopatische druppels gekocht en ze lijkt er goed op te reageren. Hopelijk wordt ze snel helemaal beter.

Ondertussen blijft er de druk om nu toch snel geschikte baasjes te vinden voor de pups. Ik blijf goede hoop houden dat het dit weekend weer gaat lopen. Maar of het voor 21 juli gaat lukken ze allemaal te plaatsen is de vraag.
In ieder geval het laatste filmpje voor Omaira net verwerkt. Ook dit pupje moet nog echt gesocialiseerd op de grote wereld en kan nog niet echt aan de lijn lopen maar je kunt wel zien dat ze goed haar best doet.

2 opmerkingen:

  1. De eerste vakantiegolf is al weer op de weg terug dus wie weet. Ik duim me suf. Aaitjes/groejtes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd. Lijkt me toch dat er snel mensen voor deze knuffeltjes moeten komen opdraven. Iig fantastisch hoe je ze opvangt en je best doet voor alle hondjes.

    BeantwoordenVerwijderen