maandag 13 juli 2015

en hoera herplaatser nr 6

Mag ik even steen en been klagen?

Zaza moet ook weg. Ik ben dus weer mijn kostbare tijd kwijt met bellen of ik daar iets voor kan regelen want Swiffer dat kan ook al niet wachten meer tot half augustus en toen ik het deze mevrouw vroeg.... nou nee wat dacht ik wel, wachten tot half augustus nee hoor geen dag langer. Leuk ook bij die stichting zijn ook bijna alle opvanggezinnen op vakantie (gek he bij de andere stichtingen ook al) en hebben ze al een wachtlijst met herplaatsers. Nu aan het kijken of ik een deal kan sluiten om een herplaatser die nog wel enkele weken kan wachten kan overnemen in ruil dat 1 van de andere opvangezinnen die ook allemaal teveel honden hebben op dit moment haar op kan nemen. Want chihuahua Zaza hier zetten met 10 pups dat kan ik haar niet aan doen. Vrijwilliger van Sphoek die ik sprak ook reuze blij natuurlijk want tja die is al wanhopig bezig om al die andere honden ergens onder dak te krijgen en dan kom ik ook nog eens met weer eentje.

Ondertussen 3e was  aan het draaien want pups niet zindelijk en trekken waterbakken om dus wasmachine steeds vol natte kleedjes en handdoeken waarmee ik dweil. Mandjes al leeggehaald en in de benches gelegd want voorraad kleedjes slinkt snel en wat ik nodig heb zit nu in wasdroger, wasmachine of ligt nog op stapel ervoor om gewassen te worden en ik wil toch echt nu gaan rusten. Al zal ik wel weer liggen te malen. Wat als ik nu gewoon drie weken weg op vakantie was geweest. Dan was ik toch ook niet bereikbaar geweest en hadden ze toch ook moeten wachten.

Hopelijk is het bestelde voer voor de pups morgen binnen want anders dan ook nog weer een voerprobleem want ze eten lekker door. 

De pups worden steeds super bekeken in de advertenties maar de reacties komen maar niet. Misschien mensen vanaf hun vakantie adres aan het kijken die nog wachten? Ervaring is dat als mensen terug zijn in augustus dat je de leuke gezinshonden niet kunt aanslepen maar juli is gewoon dip tijd helaas. Hopelijk komen vrijdag de eerste gezinnen al terug van vakantie en wordt het alsnog druk voor de pupjes hier in opvang. Want het zijn zulke op zich goed plaatsbare schatjes allemaal.

Ik ben benieuwd wie nummer 7 is die urgent weg zal moeten deze maand. Jullie ook?

3 opmerkingen:

 1. Jeetje....al net zo'n beroerd nieuws als het plensende weer vandaag. Een troot Maureen: over een tijdje kan je er TOCH om lachen want zo gaat dat ook vaak. Effe dorzetten meid. En liever een hondje terug dan dat het beesie een zware tijd bij dumpende baas krijgt. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Maureen jij mag zeker even klagen, wat een narigheid, of je al niet genoeg te doen hebt.
  Wat jammer toch dat deze mensen niet wat meer tijd en moeite willen investeren in hun hond, met een beetje moeite en geduld en eventueel een goede hondenschool kom je toch al snel een heel eind met socialiseren en opvoeden,dat is nou net zo'n mooie en dankbare taak, maar helaas ziet niet iedereen dat zo.
  Ik hoop voor jou dat er snel veel mensen terug komen van vakantie en dat er weer wat doorstroming komt.
  En voorlopig dan maar gewoon doorgaan met diep ademhalen,heel veel sterkte gewenst, we denken aan je.

  Groetjes uit Hongarije,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een dikke tegenvaller, hoe kan dit zo ineens......en ook zo sneu voor Zaza en Swiffer, weer zeulen met ze. Nu maar hopen dat het straks storm loopt, moet toch lukken voor die schatjes? Sterkte Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen