zondag 12 juli 2015

tijdelijk noodweer

Met puppystorm III ook even wat noodweer.
Aimee is woensdag vertrokken en heet nu Bess en het eerste berichtje was goed. Echter voor de rest van de week inene afzeggingen voor de pups. En dan ook nog bericht dat er twee herplaatsers komen terwijl ik er al drie in de wacht heb staan. Chaim en Bona van ain wachten nu al maanden. Chaim mag komen als de grote honden geplaatst zijn en Bona als Ralfy of Abel zou plaatsen. En in ieder geval half augustus. En Swiffer is probleem met katten maar die hadden al begrip dat ik pas na half augustus weer opvangers wilde en hopen dat ze Swiffer en de kat kunnen leren elkaar te accepteren.
Puppystorm is nu even extra maar vanaf 21 juli-15 augustus zou ik even adempauze hebben. En dan weer de herplaatsers opvangen en eind augustus en september voor de andere stichtingen weer. En dan inene bericht dat Jayden weg moet en tja dat is geen match met Ralfy die hem aanvliegt en grote puberpup Jayden zelf is veel te lomp in zijn spel met de kleine pupjes. Echter de kennelopvang ook vol want die ook herplaatsers. En dan 4 maands pupje die weg zou moeten vanwege de kat. Gelukkig met adoptanten kunnen bellen en ze gaan er gewoon op trainen. En  gezin Jayden had begrip dat ik ook gewoon nu niet kan helpen en Jayden wordt nog even vastgehouden tot eind juli. Maar jullie begrijpen dat ik flink heb liggen malen dus slecht slapen en daar bovenop nog een zieke Whoopi die zorgen gaf. Die is oud en gewoon nu kwetsbaarder. Ik heb medicatie van de dierenarts en ze kijkt al weer wat beter uit de oogjes. Maar ik had vorige week echt even slechte dagen en dan overkomen je domme dingen zoals 2 keer op 1 ochtend je huissleutels kwijt (boodschappen doen en dierenarts) maar beide keren gelukkig gevonden. Stresskip dus even al zijn de puppekes echt super schattig en lief!
Out of de blue ook belangstelling voor Ralfy. Hij is gereserveerd en op proef mee dus ik zit nu vol spanning op een berichtje te wachten hoe het gaat. 
Verder had ik leuke post. Kadootje van Doggiedoe.  Zomaar. Daar wordt je nou weer helemaal blij van. Meteen even getest op Odette die het prachtig stond. Aan de andere pups vanwege de grote drukte nog niet toegekomen. Maar voor Odette heeft het al geholpen en zij is dit weekend geadopteerd en rent nu lekker langs de dijk met haar Duitse herder maatje. Mora haar proeftijd is voorbij. Ik heb niets meer gehoord maar neem aan dat het goed gaat. Hopelijk krabbelen we uit de dip en komen er snel reacties/adopties van de pupjes.
Het gaat zo snel bij die kleintjes. Cella is aan het wisselen
Libby haar oortjes staan nu rechtop.
De meeste zijn net 4 maandjes en in de laatste week/weken socialisatie fase dus voor die is het zo belangrijk snel door te kunnen. En de zwartjes zijn bijna een half jaar oud en ook flink aan het wisselen en zouden ook zo baat hebben bij een plekje waar ze alles kunnen leren. 
Dus ik blijf hard aan de weg timmeren om al deze schatjes hopelijk in de komende week onder de pannen te krijgen bij goede baasjes.
Sorry voor de radiostilte. Alles gaat weer goed en de pups zijn op zich echt zulke schatjes en knuffeltjes. Maar flink duimen voor nog meer mandjes dat zou fijn zijn.

1 opmerking:

  1. Zo....dat is ff veel aan nieuws (zowel goed als slecht). Tja: soms gaan de dingen eenvoudigweg met vallen en opstaan helaas. Maar denk aan de mooie tijden/plaatsingen die recent zijn geweest Maureen en dan komt vanzelf de zon wel weer langs. Wel hoop ik dat mensen eens de tijd willen nemen bij een adoptie want de prefecte hond bestaat niet (net zomin als de mens). Dus adoptanten: effe de tanden op elkaar en er even bij blijven om dieren aan elkaar te laten wennen - pakt voor 90% altijd wel goed uit - terugbrengen is zo gebeurd maar echt niet altijd nodig. Ik duim voor de doggies waar nu weer belangstelling voor is. Enne: troostchocola aanvullen met troostgebak dan maar? Aaitjes/groejtes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen