donderdag 23 juli 2015

update

Reacties en zelfs een bezoek voor Halley maar dat was geen match. Moeilijk voor te stellen want het is een zachtaardig onderdanig hondje die zich zo lief en rustig opstelt.
Dus geen plaatsingen maar wel twee honden terug. Swiffer en Georg. Beiden omdat het niet boterde met de katten.
Gelukkig met Swiffer een bench erbij gekregen want ik had gewoon geen bench meer over. Hij heeft vanacht braaf naast Olivia geslapen.
Georg nu dus ook terug en meteen even gekeken naar zijn lijngedrag maar lukt niet goed om te filmen. Via de stichting al meteen een reactie voor hem doorgekregen dus wie weet. Duimen maar.
Zaza die ala minuut weg moest die mocht vervolgens weer blijven om vervolgens weer weg te moeten en wel per direct om vervolgens weer te mogen blijven ....meneer en mevrouw zaten niet op 1 lijn maar zijn er kennelijk nu samen uitgekomen en Zaza mag gelukkig echt blijven. Petje af voor Ruth van stichting Sphoek die er veel tijd in heeft gestoken om oplossingen te zoeken.

Libby heeft bezoek gehad en is geadopteerd maar nog niet mee en gaat morgen naar huis.
Omaira krijgt morgenochtend bezoek en als het klikt dan wacht haar ook een gouden mandje. Het is een super lief puppeke dus ik kan me bijna niet voorstellen dat het geen match zal zijn.
Morgen is de proeftijd voor Ralfy ook voorbij en ik hoop zo op goed nieuws. Dus de hoop is op een goede vrijdag. Duimen morgen dus.

Dan had ik dinsdag op woensdag nacht voor het eerst katten in opvang. Meteen een heel gezinnetje. Zit een heel verdrietig verhaal achter. Gelukkig boodt Francis direct hulp toen ik het haar vroeg en konden ze in de ochtend al weer door naar deskundige kittenopvang. Want hoewel gezellig is dit voor mij zelfs nu echt te gortig. Maar het was even een paar uur genieten van Mindy en haar kroost. Wie over 2 maanden op zoek is naar een leuke huiskat kan bij mij informeren. Mama is enkel lief en super tolerant op handling en zo vriendelijk en open en aanhankelijk. Een gezellige kat die graag bij je op de bank ligt. Ze is zelf nog heel jong maar ik hoop dat ze met haar gouden karakter een gouden mandje mag vinden. Ze worden nu goed opgevangen en straks de kittens goed gesocialiseerd dus ik hoop dat ze straks allemaal goed geplaatst kunnen worden. Ze zijn in Friesland te bezoeken.
Mogelijk van het weekend nog meer puppybezoek. Ik heb ook goede hoop dat er meer mensen gaan reageren die bv morgen terug komen van vakantie en dit weekend willen komen. Dus hopelijk goede doorstroming dit weekend.

1 opmerking:

 1. Dat is nu volle bak bij jou, sjongejonge.
  Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kunnen ze veel buiten spelen.
  Eigenlijk moet je die poes houden dan kan die de kattenhaters onder je opvanghondjes wat fatsoen en verstand bijbrengen.
  heb je zelf nog wel een plekje om te slapen???
  Ik zal heel erg duimen voor veel terugkomende vakantiegangers die zitten te springen om een hondje bij jou te mogen ophalen.Sterkte ermee.

  Groetjes uit Hongarije,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen