donderdag 19 februari 2015

Rust zacht Shelby

Verdrietig bericht van de baasjes die in 2011 mijn opvanghondje Vera een gouden mandje gaven Ik heb enorm slecht nieuws.
Zondag werd Shelby ineens niet zo lekker. Maandag ochtend meteen naar de dierenarts gegaan, eigenlijk denkend dat ze een griepje of iets kleins had, want ze deed niet heel ziek aan. maar omdat Shelby al op leeftijd is laat ik toch liever de dierenarts even naar haar kijken.
 De Dierenarst vertrouwde het niet en heeft bloed opgestuurd naar Utrecht. Daaruit kwam dat ze aan vorm van acute leukemie leed (niet echt leukemie, maar een ziekte met vergelijkbare symptomen). We kregen een kuurtje mee naar huis, maar dat wilde niet aanslaan. Ze werd alleen maar zieker. Gisteravond ging ze overgeven en er zat bloed tussen. We zijn direct naar de dierenarts gereden en we hebben haar daar helaas moeten laten inslapen.
We zijn enorm verdrietig, hebben we net afscheid moeten nemen van haar zusje Yuki zijn we nu ook onze mooie Shelby kwijt. Dat is echt te veel voor een mens.
We kunnen wel terug kijken op een hele fijne tijd met Shelby, wat een fantastisch mooi meisje was ze toch. Zo lief, zo aanhankelijk en een heerlijk tikkie ondeugend.
Wij zijn blij dat we haar bij jou mochten komen halen. Je doet geweldig werk en je hebt ons een geweldige hond gegeven.
We zullen haar enorm gaan missen.

2 opmerkingen:

  1. Ach, Vera, ik vond haar zo'n mooi koppie hebben. Rust zacht Shelby, en veel sterkte voor de baasjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel sterkte baasjes - hopelijk kan de leegte zich tzt. weer opvullen. Groet, Wout

    BeantwoordenVerwijderen