maandag 2 februari 2015

Hoe gaat het met....

Flappy is zo in zijn nieuwe leventje gegleden. Hij ontlast zich keurig aan de lijn en heeft nog niets in huis gedaan. Flappy heet nu Koos en kan het prima met Kees vinden zoals jullie zien.
Jumbo heet nu Joy omdat hij het gezin zoveel vreugde geeft. Aangelijnd ontlasten lukt nog niet maar hij geeft keurig aan dat hij moet en gaat dan braaf buiten in de tuin. Hij speelt en is blij en met de kinderen en de katten gaat het goed. Fijne eerste berichten dus.
Hier trouwens megatrots op Tom die helemaal tot het fietsbruggetje meeliep en meteen een vuurdoop kreeg want we staken de brug over en zijn aan de andere kant van de vaart terug gelopen. Daar is het veel drukker maar met wat aanmoediging deed hij het super. Enkel bij 1 heel lawaaiige vrachtwagen die afsloeg werd het hem even te veel maar gelukkig heeft hij een buikband tuig om dus hij kan dan niet bij schrik ontsnappen. Ik ben erg blij dat ik deze tuigjes heb want het maakt het socialiseren toch een stuk makkelijker. Laatste stuk natte sneeuw en we kwamen doornat thuis maar ik ben reuze trots op wat hij in enkele dagen al geleerd heeft. Wie hem adopteert die mag in zijn handen wrijven. Wat een kanjer is het toch!

2 opmerkingen:

  1. Niks als prettig nieuws zo te lezen over de geplaatsten en de (nog even) wachtenden. Fijn dat het allemaal zo goed gaat. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig nieuws. Koos en Kees, heerlijk duo. En wat veilig voor Flappy-Koos om zo lekker tegen Kees aan te liggen. En Jumbo had geen mooiere nieuwe naam kunnen krijgen. Wat wil je nog meer als je baasjes zo tegen je aankijken? En met Tom komt het beslist ook goed, lees ik. Dit verwarmt het hart in deze koude dagen. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen