woensdag 18 februari 2015

drukke woensdag

Er was onverwacht een reactie voor Sereno gisteren. Mensen die hem alles konden bieden. Ze zijn vandaag een paar uur geweest en Sereno had het niet beter kunnen doen. Ik was zo trots op hem. Maar helaas na goed nadenken hebben ze toch besloten dat ze liever een makkelijke open hond te wilden, ondanks dat ze tevoren al wisten hoe Sereno was en hij het eigenlijk geweldig deed want ze konden hem aaien en hij luisterde ook naar hen. Ik zie in ieder geval toch weer dat Sereno stappen vooruit heeft gezet. Hopelijk komen er toch eens mensen die het voldoening zal geven om een hond als Sereno gelukkig te maken met een eigen mandje.

In de namiddag weer druk want de hondjes van Sphoek kwamen aan. Bedoeling was natuurlijk dat Tom al lang en breed geplaatst zou zijn maar ik kan niet mensen zover laten rijden voor 1 opvanghondje en Sphoek heb ik al zo lang niet kunnen helpen dus ze zijn er gewoon. 2 kleintjes. 1 groter herderdametje.Drie leuke meiden met de namen Luna 2 Africa2 en Erika. Die namen zijn niet echt handig want klinkt erg hetzelfde.

Ruth kwam ze brengen en had haar kleine hondjes mee die lekker door de tuin raceten. En Marnix een super knuffelige podenco die zij zelf in opvang heeft en die ik maar niet leuk op de foto kreeg want veelal deze lolbroek in beeld :)

Luna is een bijdehandje met springveertjes onder haar pootjes dus lastig om niet bewogen foto's te maken.Ze heeft een centebakkie waardoor ze aandoenlijke lipjes heeft die haar heel schattig maken. Ze is maar 39cm en zal niet veel meer groeien maar bubbelt en bruist en moet denk ik echt kilometers maken om haar energie kwijt te kunnen. Misschien moet ik haar maar Bubbles gaan noemen. Dan Africa 2 die ook heel energiek is en speels. Kwam letterlijk in een koffer gepropt met haar kindjes in het asiel aan. Pupjes zo weg maar mama verdient natuurlijk net zo goed een gouden mandje. Het is een jong hondje. 2 jaar en open en lief. met 41cm ook een handig gezinshond maatje.
En dan Erika. Als oudere pup gedumpt en nu 10 maanden oud en net als Tom die van een ander asiel komt dus een pup die dreigt op te groeien in het asiel. Een schatje die beter verdient. Ze heeft heel grappig 1 oor omhoog en 1 nog hangend. Is onderdanig in de roedel maar wel vrolijk en toont zich niet bang. Loopt ook makkelijk door huis en reageert niet op de tv. Morgen eens kijken hoe ze het aan de lijn doet.

1 opmerking:

  1. Hoewel mis geschoten...toch fijn DAT er dus die aandacht was voor Sereno - ik blijf duimen voor hem. Enne....je kan weer aan de bak met je nieuwe opvangers Maureen. Maak het maar gezellig met hun (en lolbroek). Aaitjes / groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen