maandag 3 november 2014

logeetje Zara

Met Miko gaat het prima bij haar nieuwe gezin. Met Tootsy trouwens ook.
Verder geen reacties gehad voor de honden die nog wachten op hun gouden mandje. Wel komt Alma half november in de krant. Tot nu toe nooit succesvol maar het is toch weer een extra kans. Een noodkreet voor Zara. Ze zou ergens in opvang en dat ging heel plots niet door. Kan echter wel naar een andere plek maar daar kan ze nog niet terecht. Ze was tijdelijk voor 2 weken ergens onder gebracht maar deze prachtige dame heeft zo haar voorkeuren met mensen. Ze mag je of ze mag je niet. Haar tijdelijke opvangvrouwtje mocht ze dus niet. Gelukkig val ik onder de mensen die ze wel mag :)
Ze ziet er uit als Sandy uit de musical Annie maar mensen moeten goed beseffen dat er een gecompliceerder karakter achter zit. Voeg daarbij dat ze de nodige adressen al gehad heeft in  Nederland en dan is het niet vreemd dat ze wat wantrouwend kan zijn en nog veel moet leren en als puber begeleiding nodig heeft en stabiliteit. Hier is ze ook maar als logeetje want ze gaat nog door. Ik heb gewoon nu enkel honden die moeilijker te plaatsen zijn dus Zara erbij is teveel, hoe sneu het ook is om haar weer door te schuiven. Het is te hopen dat er nu baasjes komen die Zara haar grote potentieel zien en in deze prachthond willen investeren. Ze is lief, vrolijk, speels, aanhankelijk.

1 opmerking:

  1. Na de drukke / top maand oktober dus effe een adempauze lijkt het. Maar elke kans is er een dus we duimen voor de krantplaatsing. Leuk....zo'n kieskeurig logeetje met eigen willetje - hopelijk komt ze toch ooit goed terecht. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen