woensdag 26 november 2014

Hoe gaat het met....

Weer diverse leuke updates gehad over ex opvanghondjes.
Clea nu Lotje die voor haar baasjes niet meer weg te denken is. Ze geniet van elk straaltje zon maar is zelf ook een zonnestraaltje voor haar baasjes.
Bona, 2e kans hondje dat het heerlijk heeft bij haar nieuwe gezin. Ze zijn gek met haar maar moeten nog wel op haar gedrag met bezoek letten. Echter de bench biedt uitkomst op die momenten. Diever doet het geweldig. Groeit goed, steelt graag sokken, stoeit met hondenvriendjes en geniet van wandelen. Hij is nu aan het wisselen, veel later dan de andere puppekes maar dat blijft toch dat het per hond kan verschillen. Raphael heeft maar zijn eigen bed gekregen. Over verwend gesproken.
En deze prachtige foto van facebook geplukt. Donna (vh Lotje) die al weer 7 jaar bij haar baasjes woont en het zo goed doet.

1 opmerking:

  1. Nou Maureen....misschien beetje kwakkelmaand met nieuwe mandjes - de mandjes uit het verleden zijn ware oppeppers. Wat zijn ze allemaal heerlijk terecht gekomen zo. Vind het bed van Raphael echter wel wat klein: ik had toch minstens een 2-persoons verwacht. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen