maandag 24 november 2014

Het weekend was trouwens rustig. Wel een reactie uiteindelijk voor Laika, maar ja lezen blijft moeilijk. Ik bedoel dan niet mensen die moeite hebben met lezen en schrijven want die doen juist super hun best om te begrijpen wat er staat en zwoegen op een duidelijk 2 regelige reactie met goede informatie en kunnen soms de meest superhuisjes bieden. Maar ik bedoel de oppervlakkige mensen die een plaatje zien en dan zelf een bepaald beeld vormen en niet de tekst lezen om te bedenken of zo een hond wel bij ze past.
Vanmiddag kwamen Rafa en Niki logeren. Hun baasjes zijn naar Roemeniƫ op werkbezoek. Ze nemen ook een hondje mee terug maar die mag (heel leuk) in opvang bij het adoptiegezin van Droopy. Die zijn nog niet aan een nieuwe hond toe maar willen weg graag wat doen en gaan Betty (een soort staande hond mixje van 7-8 maanden) opvangen. Betty lijkt een leuke kandidaat als eerste opvanghondje.
Planning was dat ik voor hun logeerpartij nog een hond kon plaatsen maar in plaats daarvan is Zara hier er juist extra bij dus eigenlijk volle bak. Maar Niki vindt haar geweldig. 
Volgend weekend Alma in de Telegraaf dus dan heb je toch weer hoop dat er mensen op haar reageren ondanks dat het komkommertijd is voor adopties. Verder wil ik komende weken gaan adverteren voor Jayli en Janny. Twee honden bij Ingrid in Hongarije die begin December naar verwachting in opvang komen. Leuke honden dus goede hoop dat zij wel snel te plaatsen zijn.
Jayli is een Duitse Herder teefje van 6 maanden
Janny is een sociale evenwichtige teef van 4 jaar oud.
Ze staan al bij honden verwacht in December. Hopelijk lukt het om al vooraf serieuze gegadigden te vinden opdat ze bij klik ook heel snel door zullen kunnen.
Dirkje en Michiel brachten trouwens een zak brokken mee voor de opvanghonden waar ik erg blij mee ben, want het laatst gekochte voer is er al weer bijna doorheen met zoveel eters. Verder ook wat snoep, kauwies en speciaal zacht voer voor de voorraad voor honden die dat soms nodig hebben. Dus genoeg verwennerij voor de honden. Bedankt!

2 opmerkingen:

  1. Kortom: weer genoeg te doen EN om naar uit te kijken. De doggies vermaken zich zo te zien wel prima (de knuffeldans lijkt het wel). We duimen. Aantjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk Niki zo te zien. Rafa oogt rustig voor zijn doen. We gaan hard ons best doen hier in Roemeniƫ voor al hun lotgenoten. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen