maandag 21 april 2014

Mia gereserveerd

Een maffe foto van een zich uitrekkende Mia. Het mandje daar is geliefd.
Mia had vanmiddag bezoek. Laddy vond het geweldig en sloofde zich zo uit dat Mia niet goed uit de verf kwam. Dus Laddy maar met een kauwie in de bench gedaan en dat vond hij gelukkig prima. Mia was eerst wat verlegen maar liet zien hoe lief ze is en hoeveel ze al geleerd heeft. Ze heeft de harten veroverd en is gereserveerd.
Laddy past zich goed aan. Probeert al wat met de dames te spelen en met speeltjes. Hij eet lekker en kauwstaven lust ie ook maar je moet wel opletten want net hoorde ik gekauw op een draaistuk van mijn oude stoel. maar hij laat zich goed sturen.
Door de regen verder geen foto's meer gemaakt buiten. Wel in huis. Hij heeft een grappig bol onderlipje waardoor zijn snoetje iets grappigs aandoenlijks heeft. Iets sulligs, onschuldig bijna maar dat is ook wel zijn karakter. Heerlijke hond die bij zijn opvang in Hongarije al duidelijk zoveel geleerd heeft en al zoveel stabiliteit terug heeft gekregen. Het is echt genieten hem hier te hebben. Woensdag krijgt Laddy bezoek.

2 opmerkingen:

  1. Zo, kleine Mia weet haar weg in Nederland snel te vinden! En Laddy trouwens ook. We duimen dat ze ook daadwerkelijk binnenkort in een echt eigen mandje bij liefhebbende baasjes liggen. Ze verdienen het zo, net als Tino, Sereno, Sara en Rizas. Dagelijks wordt hier geduimd! Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MamaMia...dat is superrrrrrrrrrrsnel zeg. Fijn toch. Gauw nog een aai (en groetjes), Wout

    BeantwoordenVerwijderen