zondag 20 april 2014

leuk Paasnieuws

Laddy is nog even gewassen en is inmiddels onderweg naar Nederland. Morgenochtend komt hij naar verwachting aan. Woensdagmiddag krijgt Laddy dan al bezoek van een leuk gezin.

Mia had ook de nodige reacties en krijgt morgenmiddag bezoek. Duimen dus maar dat ze in het echt ook voor haar zullen vallen.

Voor Tino zijn er vandaag 2 reacties gekomen.Ik heb gemaild. Afwachten maar. Het zou best kunnen dat er nog meer reacties komen in de komende dagen. Ik hoop natuurlijk van harte dat zijn gouden mandje erbij zal zitten. Hij verdient nu een mandje voor het leven waar hij gelukkig zal zijn.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Maureen

  We zijn hier flink aan het duimen dat de bezoekjes voor Laddy en Mia positief mogen uitpakken en dat er voor Tino ook een geschikte reactie tussen zit. Zou fijn zijn zo'n snelle doorstroom!!! Ook voor de andere hondjes blijven we duimen hoor. Het verbaasd me dat Rizas nog geen gouden mandje gevonden heeft. Vind het zo een mooi hondje!! Nog fijne paasdagen en tot snel.

  Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals je ziet Maureen....die mensen zijn er Goede Vrijdag vast eens voor gaan zitten en reageren het paasweekend. Hopelijk is het voor allemaal in ene raak. Heel veel aaitjes met groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat zou het toch fijn zijn als Tino ook een fijn gezinnetje treft. Hij heeft het ook zo verdiend!!

  BeantwoordenVerwijderen