woensdag 2 april 2014

Met dank weer aan Van der Sar

Vandaag kwam Marian langs met een wagen vol geladen. Van der Sar had weer worsten die afgekeurd waren vanwege de verpakking. De worsten zelf zijn goed. Verder het nodige kluifmateriaal. Floris moest naar het ziekenhuis (niet leuk) maar zodoende kon zij tussen de onderzoeken door hierheen rijden en alles brengen (wel leuk).
Mijn vader heeft geholpen om alles over voertonnen en andere tonnen te verdelen zodat er geen muizen bij kunnen. Meteen uitgezocht. Er bleek ook nog een plastic zak met zakjes gedroogde vis bij te zitten. Meteen 1 zakje van geopend en uitgedeeld. Gezond en ze vinden het zo lekker!
Het kluifmateriaal waar je bij moet blijven zoals de hoefjes en botten of die sneller kunnen bederven die gebruik ik voor mijn (opvang)honden hier. En de worsten gaan naar een buitenlands asiel want de worsten zijn ideaal om ontworming en medicatie in te geven. Nog even kijken wie er op korte termijn een transport heeft en ik er blij mee kan maken.
In ieder geval dank aan iedereen die geholpen heeft. Zo komt alles goed terecht.

1 opmerking:

  1. Wat een verwennerij zeg - en maar goed dat we geen REUK computer hebben - zouden we honger van krijgen. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen