dinsdag 24 september 2013

passende mandjes gezocht

Op zich door toch wat extra honden zoals de 2 pupjes vorige maand en Belinda en Senna te helpen en door Gizmo mee te tellen heb ik best nog wel aardig geplaatst dit jaar. Ongeveer 2 honden per maand. Dat is echt super gezien de crisis. Ik duim dat oktober gouden mandjes voor Raphael en Sereno mag opleveren.
Sereno krijgt regelmatig reacties. Zondag had ik zelfs weer een reactie van een mevrouw die in augustus ook al had gereageerd en die ik toen ook aan de telefoon had gesproken. Maar ja ze vult het vragenlijstje maar niet in. Zondagavond voor de 3e keer het vragenlijstje doorgemaild en voor de 4e keer verzocht het in te vullen. Niets terug gehad tot nu toe en zoveel werk is het niet hoor. Je krijgt hoop maar raakt er ook door geïrriteerd. Maar hij wordt goed bekeken en de adopties lopen nu zo tegen Dierendag goed dus wie weet komt er binnenkort weer een andere reactie van iemand die Sereno een heerlijk thuis kan bieden en kan werken aan zijn angst voor bezoek.

Raphael pakt alvast zijn kleedje. Hij zoekt er nog een passend mandje bij :)
Hij komt als het goed is komend weekend in de Telegraaf. Dat is al maanden terug opgegeven en ik ben blij want hij heeft het echt nodig. Ik heb goede hoop dat er komend weekend toch eindelijk een passende reactie voor deze lieverd mag komen.

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop met je mee, het moet toch eens lukken!

    Adri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We draaien de duimen weer krom hier - wie weet. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen