dinsdag 24 april 2012

Hoe gaat het met Zoë.............

Zondagavond heeft ze bijna de hele avond bij Anna op schoot gezeten...die twee kunnen wel lekker op de bank liggen hoor!

Slapen ging redelijk, haar bench heb ik opengelaten zodat ze in de gang een paar stapjes kon doen, evt water kon drinken of iets eten.
Die vrijheid heeft ze benut om een plasje te doen op de mat...geen probleem, mat afspoelen en laten drogen...

Maandag is onze druktste werkdag in de kas...dat was wel even spannend hoe dat zou gaan.
Bert is altijd heel vroeg en hij liep om half zes al met haar buiten aan de riem, een lange plas in het gras en later een flinke hoop in de berm, dat werkt dus allemaal...
 

In de kas hadden we een soort kinderhekje gemaakt zodat Zoe niet naar buiten kon rennen. Dat bleek totaal overbodig want waar ik was was Zoe!
Ik sta vrnl aan een grote werkbank met een plank op kniehoogte...mogen jullie raden wie er op die plank op kniehoggte lag....
Loop ik drie meter opzij om daar verder te werken? Trippel trippelhup op de plank en verder slapen... 

In huis is ze inderdaad net een kat...hoe ze op de bank springt...over de leuning rent...en hoe ze na het eten haar pootjes aflikt! Dat zie je toch alleen bij katten lijkt me.
Bij het 'spelen' met Boef bijt ze aardig van zich af, ze dagen elkaar mooi uit! Zoe op de leuning van de bank(dan zit ze tenminste op ooghoogte)en Boef heen en weer springend voor de bank.
Ik heb ze geen van beiden op iets lelijks kunnen betrappen, niet op te wild spelen of op happen...dus tot zoverre alles goed.

1 opmerking:

  1. Dit zijn de mooie verhalen waar je op hoopt!
    Lieve mensen, wat hebben jullie toch een lieve schat in huis gehaald. En Zoë, ik denk dat jij ook blij mag zijn met zulke lieve baasjes. Het gaat jullie allemaal goed!

    groetjes
    Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen