zondag 1 april 2012

Hoera Smokie is jarig

Vandaag is Smokie 4 jaar geworden. Van de meeste honden weet ik hun verjaardag niet maar bij Smokie staat er 1 april in zijn boekje en aangezien we er toch weer een jaartje aangeplakt hebben mag dat wel gevierd worden. Lekker gewandeld natuurlijk en daarna snoep uitgedeeld aan alle hondjes en voor vanavond ligt er een super lekker bot klaar voor Smokie.
Omdat Smokie redelijk goed is, kan Peppi mee op dezelfde wandeling. Anders had ik namelijk dat Smokie zo hyper was dat hij maar in die treklijn bleef knallen maar als hij goed is dan is hij rustiger en let hij gewoon op waar hij loopt.
Het filmpje hieronder geeft niet helemaal een eerlijk beeld van Peppi want meest is ze buiten te druk met snuffelen om te komen voor wat lekkers. Toch blijf ik haar regelmatig terugroepen voor wat lekkers om te leren dat komen goed en leuk is. Peppi is toch een hond die ook kan schrikken en in theorie zou ze zich dan best eens los kunnen rukken en dan is het een prettig idee als ze durft te komen als je haar weer roept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten