dinsdag 3 april 2012

even voorstellen: Pim

Dit Is Pim, ook wel bekend als Animal in Need SCF Flip. Maar ik heb al eens een Flip opgevangen dus ik heb hem Pim gedoopt.
Een leuk schattig hondje dat als oudere pup gedumpt was in het asiel en al 2 jaar wachtte. Hij werd steeds depressiever en daarom stond ie op de lijst om in opvang te komen. Tussendoor was hij al in Spanje in een pension in opvang geweest waar wat meer aandacht is en daar ontzettend van opgeknapt. Maar hij zat weer in het asiel en het was belangrijk dat hij snel weg zou kunnen voor hij zich weer helemaal zou laten gaan.
Ik had hem al geadverteerd en Pim heeft een super leuke reactie gekregen en het enige waar het om ging is dat hij met de grote hond van de ouders van de adoptante overweg zou moeten kunnen.
Nou ik kan zeggen dat dit totaal geen probleem is. Hij is prima met alle honden hier groot en klein. Hij vindt het geweldig om buiten te zijn en straalt als je gaat wandelen en wil overal snuffelen. Totaal niet bang van verkeer en dat voor een hondje dat 2 jaar in een asielkennel heeft gezeten. Hieronder nog een filmpje. Een beetje rommelig maar geeft toch beeld. Meer foto's volgen van de week als hij lekker gewassen is.

1 opmerking:

  1. Hallo Maureen,

    Even mijn complimenten maken voor wat jullie doen voor al die lieverds, geweldig.

    Gr Jozina uit Gouda

    BeantwoordenVerwijderen