zaterdag 7 april 2012

nog meer goede berichtjes

Eerste berichten over Peppi zijn goed. Het gaat prima met de katten en ze geniet van aandacht en knuffels. Wel was het vanacht nog te spannend voor haar en mag ze nog even bij haar vrouwtje slapen. Dat komt wel goed.

Verder bericht van Paco (hier Jonas) die gewoon met 96 van de 100 punten met glans zijn gehoorzaamheidsdiploma binnen haalt als beste van de klas terwijl zijn vrouwtje tevoren bang was dat ze zouden zakken omdat hij soms wat afgeleid is. Goed gedaan Arna en Paco!
Dan een mailtje over Alin. Ze zijn nog steeds zo blij met dit gezellige manneke. Hij luistert goed en is tevreden en ontspannen. Dat is fijn nieuws. Zijn vriendinnetje Linda is nog altijd hier en zal wel hier blijven. Linda is gek op mij en wordt graag door mij geaaid maar voor andere mensen blijft ze bang. Alleen mijn vader kan haar redelijk benaderen omdat ze die vaak ziet en hij lekkers uitdeelt maar aaien lukt ook niet.
Zo ligt Linda erbij als ze door mij geaaid wil worden. Het is bij Linda heel anders dan bij Zoë die naar mij heel aanhankelijk is en naar vreemden heel verlegen maar die je wel met steun en hulp ook naar anderen goed gericht kunt krijgen en die verder goed adopteerbaar is en naar verwachting nog verder goed zal bijdraaien. Die moet veel leren maar komt er wel als de baasjes in haar socialisatie investeren. Bij Linda zit het echter zo diep. Maar ze lijkt hier verder wel gelukkig en tevreden.

Dan loopt er een reactie voor Lula. Deze mensen komen 2e paasdag kijken dus duimen maar weer. Tino zijn vertrek dat liep wat moeilijk. Het leek eerst afgelopen vrijdag te gaan lukken maar helaas dat ging niet door en er stond nog steeds geen nieuwe datum. Toen ik Dirkje aan de telefoon had over Lula besloot ze meteen spijkers op de koppen te slaan en morgen slaan ze hun paasontbijtje over en maken ze een enorme omweg om op weg naar iemand anders Tino naar zijn nieuwe thuis te brengen. Dus inene gaat het heel snel en moet ik zo zijn tasje gaan inpakken.

Dirkje en Michiel ontzettend bedankt wat jullie toch maar steeds voor de honden doen. Jolly helemaal naar Helsinki brengen en nu weer Tino met Pasen naar huis. Ik bedank jullie veel te weinig maar vind het echt geweldig dat jullie steeds weer meedenken voor een oplossing en veel actief hulp bieden. Bedankt!!!!

2 opmerkingen:

 1. Diot is wat je noemt op je pootjes terechtkomen - haha. Groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wij vinden het geweldig om met jou en de mensen in Spanje en de mensen van AFP samen te werken: zorgvuldigheid in communicatie en werkwijze voorop en niet de ego's.
  Wat is nou mooier dan samenwerken voor dit doel?
  Jij ook bedankt dus namens ons en al die dieren die erst geen kans hadden.
  Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen