dinsdag 5 juli 2011

nieuwelingen

Omdat de asielen overvol zitten en er bijna geen vluchten meer zijn de gemaakte afspraken voor opvang van spaanse asielhondjes gewoon door laten gaan, ondanks de vele herplaatsers hier. Hopelijk zijn er toch mensen die niet op vakantie gaan of hun nieuwe hond gewoon mee nemen op vakantie en komen er nog reacties voor de opvanghonden hier.
Vandaag was Baxter in ieder geval de gelukkige. Hij komt uit La Nucia en was daar waarschijnlijk als pup geadopteerd en weer teruggedumpt. Hij lijkt erg op het missende B nest broertje..... Echter Baxter staat kort op de poten en is maar 35cm. Maar een heel lang lijf en heel lange staart. Net een kruising tussen Bebe en Tank die hier in januari zaten :)
Baxter is speels en geniet van volop als jonge hond hier. Dit is Poppy. Ze komt uit een roedel van 12 hondjes die na overlijden van hun vrouwtje gered. Ze waren verwaarloosd en zaten onder de vlooien. Ze is maar 29cm en meest zijn dit soort kleintjes zo in Spanje zelf geplaatst, maar met zoveel hondjes tegelijk en inmiddels weer 20 kleintjes erbij wordt Poppy gewoon niet gezien. Terwijl het zo een mensgericht hondje is die zo graag bij je is.
Poppy staat op de website als 3 jaar. Ze oogt door het grijze neusje ouder en komt over als een rustig knuffelhondje maar zodra ze op het weitje is wil ze rennen, rennen en nog eens rennen :)
Kijk maar op een filmpje hoe ze lekker aan het rennen is.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten