maandag 11 juli 2011

Milo doet het hier goed in de roedel.Hij speelt lekker met speeltjes en wil ook graag met mijn handen/vingers spelen. Maar hij doet het wat onhandig waardoor het bijterig overkomt. Ook met de andere honden is hij soms wat onhandig waardoor zijn goede bedoeling niet als zodanig begrepen worden. Maar het is eigenlijk zo een leuk lief ventje. Wel eentje met pit.
Hij wordt helemaal blij als je met hem gaat wandelen. Hij trekt behoorlijk maar ja wat wil ja als je alles wilt inhalen wat je al die tijd gemist hebt. Omdat hij niet bang is van verkeer en zich super aanpast meteen ook maar gekeken of hij naast de fiets mee wilde en dat was geen probleem. Nog even gestopt bij een huis met een kat en hij was wat op zijn hoede en binnen met een andere kat wist ie niet goed wat te doen en ging maar in een soort speelbuiging. Misschien heeft ie nooit een kat gezien. Maar in ieder geval ging ie niet voor de kill. Maar blijft moeilijk in te schatten of hij met katten geplaatst kan worden. De kat zal honden gewend moeten zijn en het ligt ook aan of de baas zelf natuurlijk.
Pepo ondertussen is een heerlijke vrijdoos die zich probleemloos laat borstelen. Hij zit onder de korsten maar je mag overal aan hem zitten. Hij vindt het zelfs heerlijk om op schoot genomen te worden en krult zich dan helemaal blij zuchtend op maar hij is daar eigenlijk een maatje te groot voor. Het is een prachtig hondje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten