dinsdag 19 juli 2011

even wat zon in de tuin....

Net lekker even in de tuin in de zon gezeten...... Het kan nog steeds want er zijn in mijn tuin nog relatief weinig dazen. Op de zanderige landwegpaden zijn ze wel steeds actiever en kun je niet stilstaan.
Linda vraagt zich af waarom ik weer zo een enge camera vast heb maar ze trekt zich er steeds minder van aan. Ze loopt steeds beter door de roedel maar wil wel alle rust om zich te ontlasten. Maar is wel zindelijk. Alin die veel opener is en zelfs meerent met de andere honden is nog niet goed zindelijk maar dat komt wel.


In de tuin ligt een grote tak. Bij de buren staan eeuwenoude bomen en van zo een grote eik is een enorme tak afgebroken. Vera staat er iedere keer op grote afstand naar te blaffen en als je dan zegt het is maar de tak dan heeft ze geen belangstelling meer. De rest vindt het wel interessant maar vooral de reuen om tegen aan te piesen....
Kleine lieve vriendelijk Vera.... ze verdient zo een rustig huishouden waar men nog lekker met haar wandelt en over haar buikje kroelt want dat vindt ze zalig.
Linda
Milo gaat steeds waakser worden. Buiten aan de poort blaffen naar de werklui die aan de overkant van de vaart bezig zijn en in de tuin krijgt de hond die een paar huizen verderop woont en blaft als je praat, meteen antwoord terug van Milo die stoer meldt dat dit zijn tuin is.....
Resultaat is dat veel van de andere honden menen mee te moeten waken en ook gaan blaffen en dat is niet de bedoeling. Grappig genoeg is Jolly dan altijd rustig. Jolly kan heel druk zijn en blaffen uit opwinding of voor aandacht maar zo waken dat is niets voor haar en ze doet gelukkig niet mee verder.
Pica
Poppy

1 opmerking:

  1. ...en gaandeweg wordt kleine LINDA ook weer een heel klein beetje "hondje".....djeeeezzzz Maureen, GAAFFFF & CHAPEAU!!!
    dank je wel & liefzz van onzz

    BeantwoordenVerwijderen