maandag 20 juni 2011

hoe gaat het met.......

Van alle hondjes in juni geplaatst heb ik reeds goede berichten gehad. Verder heel veel foto's waarvan hieronder een selectie.
Diesel (Jip) was wat ziek geweest maar weer helemaal beter gelukkig. Hij is gek met de kinderen en ook met de katten gaat het prima. Ze trainen lekker met hem en wandelen veel en naast de fiets lopen vindt hij erg leuk.
Verder heb ik heel veel fotos gehad van de ontmoeting tussen zusjes Sproet (Delia) en Donna. Helaas lukt het me niet die op te slaan maar ze waren lekker aan het rennen en het stoeien en aan het kluiven op lekkere botjes.
Lu heeft het nog altijd heerlijk op haar waddeneiland.
Perra heet nu Chiqua en wordt lekker verwend. Gelukkig kan ze het goed met de kat vinden. als je op foto klikt en vergroot zie je haar tongetje, die hangt er af en toe uit.
Goofy nu Benji heeft even een beurtje gehad bij de dierenarts: tandjes schoongemaakt en anaalklieren geleegd en oren gespoeld. Hij lijkt zich sindsdien veel beter te voelen. Hij heeft al ontzettend veel geleerd de afgelopen weken en het is wel te zien hoe blij zijn vrouwtje met hem is. Zelf moet ik ook lachen. Hij lijkt zo trots dat hij nu zijn eigen familie heeft die hem waardeert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten