dinsdag 5 april 2011

kleine update

Vanochtend Granny meegenomen naar de dierenarts om haar nagels te knippen en haar nog even na te laten kijken. Ze gaat hard achteruit maar ja er is niets aan te doen verder.
Alles voor eten (foto eind maart) maar nu eet ze vaak haar bakje niet leeg. Waarschijnlijk wordt ze door haar nierproblemen misselijk als ze eet en stopt ze daarom halverwege. Ze heeft nog kwaliteit van leven maar ik houd wel goed in de gaten of het leven zo nog wel leuk voor haar is.
Panda beertje werd ge├źnt en nagekeken en is APK goedgekeurd en is klaar om naar zijn adoptiegezin te gaan.
Met Fellow en Mig gaat het goed bij hun nieuwe gezinnen. Wel brult Mig begrijpelijk ook op zijn nieuwe plek alles nog bij elkaar als hij zich alleen voelt. Fellow gedraagt zich voorbeeldig en doet alsof hij er al jaren woont. Heerlijk dat hij zich zo makkelijk aanpast. Hij is er gewoon helemaal op zijn plek.

Verder is Santor opnieuw gereserveerd. Hopelijk mag dit heerlijke knuffeltje nu eindelijk voor het eerst van zijn leven een eigen mandje hebben. Ik zal hem gaan missen want het is echt mijn oogappeltje.

Verder een heel naar bericht dat knuffelkont Charly van zijn adoptie terug komt. Voor mij geheel onverwacht want het laatste bericht van de nazorg was dat het goed ging. Erg verdrietig want ik gunde het Charly zo om zijn eigen fijne stek te hebben.

1 opmerking:

  1. Elke dag heeft weer zijn verrassingen in petto, Maureen. Lief en leed wisselt elkaar voortdurend af. Fellow, Mig, panda, Santor, Dirkje lijken nu hun plek te hebben en Charly toch weer niet. We gaan door met dit mooie werk, wetend dat er ook heel vaak ook weer positieve verrassingen zich voordoen, maar je weet nooit wanneer. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen