zaterdag 9 april 2011

hoe gaat het met.... Mira (nu Suzy Q)

Suzy en Quando zijn dikke vrienden en volgen elkaar in alles. Ze vinden het heerlijk om samen lekker te ravotten buiten. Meestal neemt Suzy dan even een lekkere frisse duik in de sloot. Dan is ze lekker aan het rondplonzen en oh zo trots op zichzelf. Quando snapt daar dus niets van want die is niet zo dol op water. Van de week heeft ze voor het eerst een treinreis met ons gemaakt, ook dat was geen probleem. Ze heeft gewoon lekker liggen slapen. Alleen thuis zijn gaat ook prima, al is ze wel vreselijk blioj als we dan weer terug komen.
Suzy is eigenlijk altijd enthousiast, over alles. Ze is altijd te porren om even lekker te stoeien of te knuffelen. Als we 's ochtends wakker worden is ze er als de kippen bij om ons helemaal af te lebberen. Iedereen die binnen komt wordt even enthousiast begroet, en ze is voor iedereen lief.

Ook gaat ze inmiddels regelmatig met quando en Erik mee naar het verzorgingstehuis waar Erik werkt. De oudjes zijn dol op haar!

Suzy is echt een wereldhond, en zowel wij als Quando zijn dolgelukkig met haar! Wij zijn ons er uiteraard van bewust dat ze niet zo geweldig zou zijn zonder de kennelijk erg goede opvoeding van haar vorige baasjes. Bij deze: bedankt!!

Groetjes Erik en Marjolein
Pootje Quando en Suzy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten