vrijdag 22 april 2011

Goede Vrijdag

Rafa en Niki zijn hier weer gezellig te logeren.
Ze brachten o.a. dit prachtige mandje mee want nu het tuinhek siert.
De honden vinden het altijd gezellig als Rafa en Niki er zijn. Ook Smokie die soms de eerste dag kan mopperen op een nieuw hondje kijkt niet meer op of om als ze er zijn. Sjakie daarentegen vindt het maar niets dat er inene 2 reutjes hier rondscharrelen en trekt af en toe wat stoer zijn scheur open wat niet echt indruk maakt.
Het is weer heerlijk weer en alle winterjassen en sjaals en wanten zijn gewassen en hangen te drogen want die gaan lekker de kast in.
Vanochtend heerlijk gewandeld en ook Berend voor het eerst mee op de lange wandeling. Als een pup is het hollen of stilstaan maar hij vond het heel leuk. Ook een stuk los maar ik liep langs een vaart en weet dat Berend duidelijk gek is op water en al gauw lag hij inderdaad in de vaart. Ik had er op geanticipeerd dus hij had een tuig aan dus zo mijn wandelstok eronder gehaakt en weer op de kant maar het is niet de bedoeling dat meneer gaat zwemmen ook al was het water vast heerlijk koel dus de rest van de wandeling toch aangelijnd gehouden. Hij vond het gelukkig niet heel erg en heeft genoten en alles in zich opgenomen.

1 opmerking:

  1. Heerlijk Maureen om mijn tweetal nog even zo te zien, voor we naar hun origine in Andalusiƫ vertrekken morgen. Knuffel voor hen, voor jou en alle andere lieverds. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen