zondag 7 november 2010

zonnige zondag

Lekker op stap met de Ranjaclub......
Ranjaclubleden Bieke, Mamba, Phuc en Whoopi. Verder de groten Smokie, Charly en Danyl en daarnaast de ukkies Bango en Bingo.
Ze hebben allemaal genoten.
De broertjes hadden het naar hun zin.
Bango vond het nodig om net als de groten de sloot in te duiken.....
Geen succes en zichzelf generend stond hij even later weer op de kant......
Waarom Bingo het daarom nodig vond om ook te water te gaan is me dan ook een raadsel....
Maar goed het zijn actieve hondjes dus ze kregen het gelukkig niet koud.
De mais levert een schilderachtig herfstplaatje op.
Thuisgekomen was daar het adoptiegezin voor Bongo die ik gelukkig niet meegenomen had omdat hij vandaag avonturen genoeg zou krijgen. Dus ik kon een droge schone Bongo meegeven aan de nieuwe baasjes.
Het eerste bericht is zelfs al binnen en dat is dat het al heel goed gaat met Bongo in zijn nieuwe huis. De achterblijvers zijn superverwend met een surprisemand vol met lekkers en speelgoed. Echt geweldig!! Bedankt hoor!
Voor mij zat er ook nog wat overheerlijks bij wat ik niet afsla want ik ben gek op chocolade.
Daarna mijn broer gezellig op bezoek en na de lunch ging hij naar huis en ik rusten. Ik heb vandaag ook weer geprobeerd foto's te maken van Bingo en Bango.
Waar Whoopi een waar fotomodel is zit ik met Bingo met het probleem dat hij met andere honden altijd ergens achter loopt en zonder andere honden heb je zo een zielig hoopje die kwispelt van doe me alsjeblieft geen kwaad. Een wereld van verschil met Bingo die vrolijk meerent en komt voor een knuffel als er andere honden bij zijn.
Maar heb je hem alleen dan is hij meteen 10cm kleiner. Toch zie ik op de bach bloesem druppels verbetering. Ze missen hun broer niet echt en voor Bingo zijn ontwikkeling is het ook echt goed dat Bongo weg is. Hopelijk zal Bango ook snel weg kunnen en kan Bingo dan nog even hier in opvang verder verbeteren al zoek ik uiteraard ook voor hem naarstig naar een goed thuis. Maar wel bij een ander hondje die hem steun kan geven; dat heeft hij gewoon nog zo nodig.
In huis werd ook genoten van de zon. Simon ligt kwispelend te zonnen. Overheerlijke chocolade die niet smelt. Ik smelt wel maar dan voor Simon; hij is zo lief en zachtaardig!

1 opmerking:

  1. HAHAHA.....wát een heerlijk schorem....
    Kunstig hoor, hoe je dat toch steeds weer flikt met zo'n hele meute los!
    Fijne dag en liefzz van onzz XX

    BeantwoordenVerwijderen